2777
2789

به بیماری پسوریازیس شک کن برو دکتر چون معمولا جاهایی که پسوریازیس درگیری ایجاد میکنه پس سر پشت گوش روی زانو روی آرنج لا به لای انگشتان هست 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای رفتم سرچ کردم خودشه😐✋تازه ارثیم هست بابامم اینجوریه

خواهشا به دکتر گوگل مراجعه نکنید😂لعنتی تا میگی سردمه میگه سرطانه دور از جون😂پس بهتره برید دکتر واقعی ریشه ژنتیکی داذه گاهی هم جهش داره و میتونه هیچکس از اعضای خونواده نداشته باشن ولی فرذی مبتلا بشه این کلا بیماری نقص سیستم ایمنی هستش و رلطی به پوست نداره فقط خودشو به شکل بثورات جلدی نشون میده

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
درمان داره؟

متاسفم اینو میگم ولی نه درمان نداره و این بیماری تا آخر عمر هست کنترل میشه ولی درمان نه البته البته البته شما باید برید و یکسری آزمایشات انجام بدید که اصلا مطمئن بشید که پسوریازیس هست یا نه اگر گفتن پسوربازیس هست به هیـــــــــــــــــچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه داروهای کورتونی مصرف نکنید خودم هجده ساله درگیرشم