2777
2789
عنوان

بچه دوم

611 بازدید | 41 پست

سلام دوستان 

من ۳۸ سالمه یه پسر ۱۸ ساله دارم و خیلی دلم میخواد یه بچه دیگه داشته باشم همیشه شوهرم مخالف بوده و میگه این کشور جای بچه بزرگ کردن نیست پسرم هم خیلی واکنش خوبی به این موضوع نداره از طرفی خودمم داره سنم میره بالا 

میترسم ده سال دیگه پشیمون بشم که چرا بچه دوم نیاوردم دوست دارم نظر شما رو بدونم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بسم الله تو قراره بزاییش بیار برای دلت

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زود تر میاوردین☹️

البته الانم هر جور صلاح میدونین 

من بچه دوس دارم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بیشتر ببینید

من بودم حتما میرفتم تحت نظر یه دکتر خوب و اقدام میکردم برا بارداری

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

پسر من ۱۹سالشه و تک فرزنده

بنظرم عاقلانه ترین تصمیم زندگیم همین بوده 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

درست می‌گی حیفه واقعا یک بچه کمه و فکر درستی داری که یکی دیگه بیاری..‌ حرفای دیگه کشکه اهمیت نده سعی کن همسرت رو همراه کنی و بیاری پسرت بعدا که با بچه مواجه بشه اونموقع تازه لذت می‌بره از داشتنش الان معلومه واکنشش مثبت نیست