2789

مداد چشم‌ِسفید منظورته؟

برا داخل چشمه لبه های داخلی  چشم

چشمو جداب میکنه

دورشم سیاه میزنی‌ دیگه اینا فرق دارن با هم 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مداد سفید اگه داخل چشمت پلک پایین بکشی چشمو بزرگ تر نشون میده.مداد مشکی برا پلک بالا قشنگه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

من رفتم رنگی گرفتم بنفش جدیدن ترند شده به چشما ی حالت خاصی میده

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی
من رفتم رنگی گرفتم بنفش جدیدن ترند شده به چشما ی حالت خاصی میده

واقعا؟

ندیدم میشه یه عکس بدی؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
واقعا؟ ندیدم میشه یه عکس بدی؟

وایسا برم تواتاقم

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی
آره چه تاثیری داخل آرایش داره؟ 

ببین من اینجوری گوشه چشم و لبه داخلی چشم استفاده میکنم

وایسا برم تواتاقم

از خودت که نمیخوام😃 از عکس آرایشی ‌اینترنتیش

از خودت که نمیخوام😃 از عکس آرایشی ‌اینترنتیش

از خودم نگرفتم رفتم از مدادا عکس گرفتم شاینه مدلش😐