2777
2789
عنوان

نیست

165 بازدید | 11 پست

دنبالت می گردم تو خیابونا شاید مثل قبل ببینمت،اما نیستی...

هر جا رو چشم می چرخونم شاید بیینمت اما نیستی...

مثل ادمایی ک ی چیزی گم کردن دنبالت می گردم و نیستی..

امروز از خیلیا پرسیدم فراموش کردین اونی رو ک باید فراموش می کردین؟

میگفتن نه سالهاست شبا گریه می کنیم...و من ب خودم گفتم تنهایی رو یاد بگیر...

همه وقتایی ک بحث ازدواج کردنم می شه،به این فکر می کنم من دیگ طاقت دل بستن و دل کندن و خواسته نشدن ندارم...بهتره تنهاییمو بغل کنم...

به سرکوفتایی ک تو این مدت از خانوادم شنیدن فکر می کنم،و بهتره تنهاییمو بغل کنم..امن..محکم...مستقل..خوش و تنها....

+دلم تو این خونه خوش نیست،یعنی چقدر دیگه میتونم خونه بخرم؟!

+یه حالیه وقتی به دلتنگی عادت می کنی..غریبه...

+چرا هیچ کدوم از دوستام نیست؟..کامنت بذارین حداقل حرف عادی بزنیم...دلم براتون تنگ شده....

@heliotrope

@جانان۰۱۰۳  کجایی حالت چطوره؟ امروز یادت افتاده بودم.. خبر بیار از خودت

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

قرار نیست چون یه رابطه با شکست مواجه شده، بترسیم یا اجتناب کنیم از کلا دل بستن و عاشق شدن .. عزیزم مجید واسه تو آدم اشتباهی بوده، زمانش که برسه اونی که باید، میاد تو زندگیت و دل کندنی در کار نیست. اما فعلا تنها بمون چون با این شرایط روحی توان دوباره وارد رابطه شدن رو نداری بنظرم. وقتی که تونستی کنار کس دیگری بودن رو متصور بشی به موردای بعدی فکر کن امیدوارم یه آقای باشخصیت و درستکار بیاد تو زندگیت که هرچی تلخی و خاطرات ناخوشاینده بشوره ببره❤️

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند تا خواهر برادر هستین پدرتون رفتارش با اونا هم مثل تو هس

علت سوالت چیه؟

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

سلام مهتاب جانم⁦❤️⁩

طاقت بیار میشه شنید  خندیدن دلخواه رو 

تو زنده میمونی رفیق     طاقت بیار این راه رو 

طوفانو پشت سر بزار       اون سمت ما ابادیه 

این زمزمه تو گوشمه:     فردا پر از ازادیه  

طاقت بیار رفیق    دنیا تو مشت ماست    

طاقت بیار رفیق     خوشی پشت ماست 

طاقت بیار رفیق     داریم میرسیم 

دنیا اگه تاریک شد       دستای فانوسو بگیر  

با من بیا با من بیا        چیزی نمونده از مسیر 

سرما و سوز برف رو       اهسته پشت سر بزار 

امروز وقت خواب نیست     ما با همیم طاقت بیار 

مهتاب جان یادته گفتم همسرم دارن از یه سفر طولانی بر می گردن و اون روز چقدر فکرم پیشت بود؟!

وقتی برگشتن کرونا داشتن و منم درگیر شدم و حالا بیمارستان بسترین. و من توی یه خونه، تنها قرنطینه ام. برامون دعا کن؛ و توو این شرایط بازم توو ذهنمی⁦❤️⁩ 

دنیا اگه تاریک شد       دستای فانوسو بگیر   با من بیا با من بیا     ...

سلام دوست جانم 

خوبی عزیزم 

چقدر به دلم نشست این شعررر😍😍😍😍😍

مهتاب جان یادته گفتم همسرم دارن از یه سفر طولانی بر می گردن و اون روز چقدر فکرم پیشت بود؟! وقتی برگ ...

🥺 یادمه اون روز رو عزیزم،دلم روووشنه که خوب میشن همسرت..از خودت خیلی مراقبت کن چون بچه ها بهت نیاز دارن..از نظر روحی اصلا به خودت فشار نیار،مطمینم به سلامت از این بیماری عبورمی کنید...حتما اگه هرکمکی از دست من برمیاد بگو..هر چی باشه دریغ نمیکنم...خودمم دیروز دیگه گفتم صدات کنم ببینم کجایی چرا نیستی....دل به دل راه داره 😍♥ 

تنها کاری که میتونم فعلا برات انجام بدم اینه که فردا صبح برای سلامتی تو و همسرت و بچه های گلت یس بخونم...دلت اروم تنت سلامت...دوست خوش انرژی من ❤

🥺 یادمه اون روز رو عزیزم،دلم روووشنه که خوب میشن همسرت..از خودت خیلی مراقبت کن چون بچه ها بهت نیاز ...

چقدر خوب کرد حال دلمو این پیامت مهتاب...همین انرژی خوبت، همین دعات برام یه دنیاست⁦❤️⁩ چقدر خوشحالم کردی⁦❤️⁩

چقدر خوب کرد حال دلمو این پیامت مهتاب...همین انرژی خوبت، همین دعات برام یه دنیاست⁦❤️⁩ چقدر خوشحالم ک ...

فدای تو دوست خوووبممم 

زودی خوب بشین❤❤❤