2777
2789

آره عزیزم برو این پیجو فالو کن هر کاری که بخوای بدون نیاز به مدرک بهت میدن هرکاریاااااا با دستمزد های میلیونییی اصلا بری پیجو ببینی انقدر ذوق می کنی ، تو قسمت ذره بین یا همون اکسپلور اینستا این آیدی رو دقیقا همینو ها بزن برات میاره 

realwork.85 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشناسم یدونه ولی فک کنم کارش هنوز شروع نشده بهت تاپیک خانمه رو میدم برو از فردا احتمالا پروژه میدن رایگانم هست ولی فک کنم حقوقش خوبه اینجوری ک تو تاپیک گفته بنظرم برو

کارشم همیشگی نیست

سلام میشناسم یدونه ولی فک کنم کارش هنوز شروع نشده بهت تاپیک خانمه رو میدم برو از فردا احتمالا پروژه ...

نه این پیجی ‌که من دادم تا وقتی که خودت نخوای میتونی باشی کلا دائمی هست کارش 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
چکاری هست توضیح بده باید اینستا نصب کنم ببینم ارزش داره

ببین از کارهای مترجمی گرفته تا عکاسی با گوشیت همشونم حقوق ثابت و پاداش های ماهانه و هفتگی و... داره ، همه چی به تمایل شماسی یعنی خودت انتخاب می کنی که حقوقی که میگیری روزانه ، هفتگی ،ماهانه باشه ، به همه حقوق میدن یعنی یه حقوق پایه رو شما میگیری ما خودمونم جذب این شرکت شدیم ، این یه شرکتی هستش که استعلام هم میتونی بگیری از پلیس فتا برای جلب اعتماد ، شما خودتون با آدرس های ما استعلام میگیریت نه این که اون پیج بده  شما که یه وقت شک بر انگیز بشه ... اگر تبریز هستی که حضوری هم می تونی بری شرکت مطمئن شی همه هم استخدام میشن 

چکاری هست توضیح بده باید اینستا نصب کنم ببینم ارزش داره

و اینکه به جز کار  دایرکتری اینستا هرکاری رو که بخوای بری می تونی اینستارو پاک کنی و تلگرام نصب کنی یعنی لازم نیست حتما اینستا تو گوشی باشه 

رفتم تاپیکت رو خوندم متوجه شدم باید ۵۵تومن بدم🤦‍♀️

اره خب اما با حقوق اود بهت برمیگرده خب اگر می خوای پاشو برو شرکت پولم نده کجایی تبریزی ؟ اگر هستی که راحته کارو