2789
عنوان

کارم درسته؟

99 بازدید | 14 پست

من یه جند ماه رفتم سرکار الان جدیدا نمیرم چون نمی صرفید کلا شوهرم از اول عادت داشت جوراب و شورتشو خودش بشوره یا لباس کاراش که خیلی پر دود و کثیف بودن رو خودش میشست ولی الان چون من سر کار نمیرم انرژی دارم دگ این کارا رو خودم براش انجام میدم چون کار بیرونش سنگینه صبح میره تا نه شب....میگم بذار این کلرا رو خودم بکنم براش گناه داره انقد بیرون کار میکنه....البته خودش به زور قبول میکنه میگه روم نمیشه تو چرا بشوری و کلی هم تشکر میکنه و خوش حالم هست میگه بیشتر بهم اهمیت میدی جدیدا..اخه میگن این کارا رو نکنید برا مردا پررو میشن شما انجام میدید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره من میشورم.اولا نمیشستم میگفتم وطیفه خودته.بعد اون میگف نه وطیفه توعه زن گرفتم براچی😂😂دیگه‌میندازم توماشین شورتاشو.کاری نداره ک حالا بیکاری بشور.پرو نمیشع

همین کاری که انجام میدی باعث دوام و دوست داشتن بهتر میشه ، به نظر دیگران اهمیت نده

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
اره من میشورم.اولا نمیشستم میگفتم وطیفه خودته.بعد اون میگف نه وطیفه توعه زن گرفتم براچی😂😂دیگه‌میند ...

اره سر همین میگم قبلا سرکار میرقتم ولی الان که کاری ندارم

وا این چه حرفیه اگه شوهرت ادم خوبیه اتفاقا بهترین کارو میکنی بهش اهمیت میدی دلگرم و خوشحالتر کارشو م ...

انصافا از خوبیش هر چی بگم کم گفتم از نظر مالی و خانوادگی ضعیفه ولی شعور و اخلاق بیست

انصافا از خوبیش هر چی بگم کم گفتم از نظر مالی و خانوادگی ضعیفه ولی شعور و اخلاق بیست

عزیزم الهی زندگیتون همیشه خوش و خرم باشه کنار هم لذت ببرین مال خوبه اما اون مقصر نیس ک نداره الان داره کار میکنه تلاش میکنه پس بهش برس اونم مطمین باش بهت اهمیت میده زندگیتون شیرین میشه ارامش دارین افرین به تو عزیزم ک اونقد مهربونی 😍

عزیزم الهی زندگیتون همیشه خوش و خرم باشه کنار هم لذت ببرین مال خوبه اما اون مقصر نیس ک نداره الان دا ...

فدای شما ممنون هم چنین خودت اگر متاهلی....مرسی عزیزم منک جونمو براش میدم😍