2777
2789
عنوان

واکسن

234 بازدید | 27 پست

بچه ها اگه بین دو دز خیلی فاصله بیفنه مثل ۳ ماه چی میشه؟

دوباره از اول باید زد؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اثر نمیکنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اگه بحثت سینوفارم هست   دیگه تا بیشتر از ۴۰الی ۵۰روز فاصله نیوفته و بهتره با یه آدم کاربلد یا پرستاری پزشکی صحبت کنی تا اینجا    البته سایت هم داره کادر درمان

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   
چرا ۳ماه تاخیر?

اواخر مرداد کرونا گرفتم .همون ماه مرداد واکسن زدم .

هنوز عوارض کرونا دارم میترسم بزنم..

خیلی داره فاصله میفته

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نه عزیزم اگه بحثت سینوفارم هست   دیگه تا بیشتر از ۴۰الی ۵۰روز فاصله نیوفته و بهتره با یه آدم کا ...

منونم پرسیدم اخه کرونا داشتم ۵۰ روز گذشته ولی عوارض کرونا بدجور روم مونده.میترسم بزنم

منونم پرسیدم اخه کرونا داشتم ۵۰ روز گذشته ولی عوارض کرونا بدجور روم مونده.میترسم بزنم

عوارض که با علائم فرق دازه به جط تو بعضی حالات بعد چون شما کرونا داشتی پس مشکلی واسه دوز دوم نداری عزیزم اینطور بهت بگم تا به هممون ۶دوز واکسن نزنن ولمون نمیکنن😂😂 ولی حتما از مسئول یا جایی که میخای واکسنو بزنی بپرس و بهش بگو شرایطتتو

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   
عوارض که با علائم فرق دازه به جط تو بعضی حالات بعد چون شما کرونا داشتی پس مشکلی واسه دوز دوم نداری ع ...

خدا رحم کنه ۶ دوز😐🤦🏻‍♀️

شاخای مجازی از جمله نشاخ حل و پرنسسا وضعیت درساتون چطوره؟😎#ی‌صلوات‌برای‌ظهور‌بفرست
خدا رحم کنه ۶ دوز😐🤦🏻‍♀️

باور کن اگه به اینا باشه اینکارو میکنن😂😂😂