2777
2789
عنوان

قضاوت کردن

47 بازدید | 7 پست

مثلا من وخواهر شوهر کوچیکم بحثمون شد بعد خواهر بزرگه این وسط شوهرم رو پر میکنه که الا بلا فقط زنت مقصره آخه چرا فکر میکنه قاضی هست و میتونه حکم بده در حالی که 50 درصد مقصر بودن خواهرش رو نمیبینه شما باشید چی به این آدم میگید؟ 

درست یا غلط از خواهرش دفاع کرده زیاد عجیب نیست

ولی شوهر شما باید ببینه حق با کیه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
درست یا غلط از خواهرش دفاع کرده زیاد عجیب نیست ولی شوهر شما باید ببینه حق با کیه

پسر خواهرشوهرم تو بحث ما دو تا زن دخالت کرد کلی اراجیف گفت شوهرم میگه به چه حقی اون دخالت کرد بعد خواهر بزرگش طرف اون پسره رو میگیره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسر خواهرشوهرم تو بحث ما دو تا زن دخالت کرد کلی اراجیف گفت شوهرم میگه به چه حقی اون دخالت کرد بعد خو ...

آها اون دیگه چیکار داشت؟

دعوا انقدر جدی بوده؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

میذارم زمان قضاوت کنه هرچند دلم میشکنه 

برای منم پیش اومده با خواهرشوهر کوچیکم بحثمون شد هیچکس حق و به من نداد همشون باهام قهر کردن مخصوصا خواهرشوهر بزرگم که همیشه رو سرش قسم میخوردم ولی چهار پنج ماه بعدش نمیدونم چی شده بود که به شوهرم کفته بود الان فهمیدم که اون شب نازان مقصر نبود و خواهر خودم مقصر بود درسته دلی که از من شکست واسه رفتارای اون شبشمن هیچ وقت خوب نشد و نمیشه ولی همین که فهمیدن چی به چی بوده کافیه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
منم دلم شکسته امیدوارم یه روزی قبول کنن خودشون هم تقصیر داشتن

سعی نکن خودتو ثابت کنی چون هرچی بیشتر حرف بزنی بدتر میشه سکوت کن بذار به موقع اش 

خواهرشوهر بیشعور من مثلا مومن هم هست رفته بوده به همه گفته بوده نازان گفته من جرت میدم (ببخشیدا)من بعد یه سال فهمیدم به مادرشوهرم گفتم تا عمر دارم ازش نمیگذرم ده ساله عروستونم تا حالا حرف زشت از من شنیدین که بخوام همچین حرفی و به زبون بیارم حتی تو جمع دوستانه و صمیمیم که با هم رودروایسی نداریم هم من خوشم نمیاد  ازین حرفا بزنم بعد بسام تو جمع خانوادگی بگم انقدر حالم بد شد که حد نداره اخه دروغ به این بزرگی و گذاشته بود تو دهنم واسه همین همه با من لج شده بودن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...