2777
2789
عنوان

شب اوله که

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 26 پست
من دخترمو 14 ماهگی میخواستم جدا کنم و چند شب هم تنها گذاشتمش ک فهمیدم حاملم پشیمون شدم و جدا نکردم د ...

اره تو دوره بارداری هم خودت سختت هم اینک بچه فکر میکنه چون بعدی اومده جدا شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه خودتون تحقیق کردید براش ضرر نداره مبارکش باشه مستقل شدنش  موفق باشید❤️

نه راستش چند شبه دارم بررسی میکنم تایم های بیداریش کیه دقیق یه حدود هس و متوجه شدم اگر شیر بخوره حتی اگر بیدار باشه نمیاد رو تخت من منم خودم ب خواب میزدم دیدم داره بازی میکنه خودش تا دوباره گیج شه بخوابه پس حس کردم خودش هم دلش استقلال میخواد میگم ک چند وقته رو زمین میخوابونمش جدا از خودم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره هیجان دارم واکنشو دلربا رو ببینم چیه کنار میاد یا نه هرچند یک ماهه جدا از من میخوابه رو زمین الا ...

خوب کاری می‌کنی عزیزم دیگه ۱ سالشه 

فقط همین ساعت کوک کردن و سرزدن بهش رو دوسه شب اول رعایت کن بعد دیگه با خیال راحت بخواب 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب منم باید انجامش بدم

بیا تو هم از امشب شروع کن

خوب کاری می‌کنی عزیزم دیگه ۱ سالشه  فقط همین ساعت کوک کردن و سرزدن بهش رو دوسه شب اول رعایت کن ...

اره شب اول سخته کلا ماه قبل هم ک از تخت خودم جداش کردم تا صبح بیدار بودم

آره عزیزم حتما باید این کار رو انجام بدم

من امشب امتحان میکنم نتیجه رو میگم فردا

سلام اسی جون خواهر خبری ازت نشد؟

سلام دیشب شب دوم بود جدا خوابوندم خوب بود الان کچیکن زیاد متوجه نیستن تنها مشکلم اینه پا میشه میبینه اسباب بازی هست میره سر بازی😂😂صبحا ب زور باید خوابنم  دخترم 12میخوابه تا 2ونیم بعد شیر میدم دوباره 5ونیم پاشد دیروز باز8دیگه بیدار بود تا 10ونیم  فقط مسیر رفت ام هس اونم مشکلی نداره