2777
2789

ازدواج مناسب خوبه اما بدون شناخت هرگز ازدواج نکن یه وقت دیدی خواهرشوهرت هیولا از آب دراومد افتاد به جون زندگیت شوخی کردم 😂😂😂😂😂

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب طرفت داره اگ عشق و تفاهم داشته باشین خیلی خوبه

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
اگه ازدواج نکنم احتمال خوش بخت شدنم بیشتره

ببین عاقلانه تصمیم بگیر عاشقانه زندگی کن.اگه می خوای فقط از مجردی فرار کنی متاهل بشی مطمئن باش خوشبخت نمیشی اما ن می خوای یکی باشه ک همیشه همدمت باشه توام واسه ش همدم باشی همدیگر خوشبخت کنید.خوشبخت واقعی میشی

ببین عاقلانه تصمیم بگیر عاشقانه زندگی کن.اگه می خوای فقط از مجردی فرار کنی متاهل بشی مطمئن باش خوشبخ ...

نمیدونم فکر نمیکنم وقت و حوصله دعوا هاشو داشته باشم آخه