2777
2789
عنوان

چه پاییز خشکیه 😕

105 بازدید | 18 پست

خواهرم ایران نیس وقتی زنگ میزنه میگه بارونه وبیرون نمیریم منم میگم خوشبحالت اینجا یه قطره هم نیومده !!!اصلا خشکی بی سابقه ایه پارسال اونموقع کلی بارون واینا بود اونم تعجب میکنه که چرا سمت شما اینطوری شده شهرای شما چطوره !؟

خدایا داده ونداده ات راشکر

ما فقط طرفای اسفند بارندگی داریم بقیه نداریم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندساله همینجوریه دیگه من یادم میاد 23 مهر سال 93 یه بارونی میومد قشنگ حدود 4 ساعت بارون اومد اونم چه بارونی ها تند ! اصلا عالی بود اونم چون روز خاصی بود یادمه بعد از اون هر سال تو همون تاریخا میبینم دیگه خشکه خشکه اصلا از بارون خبری نیس 

پارسالم طرف ما افتضاح بود امسالم که هیچی بخدا من شبا درتراس بازمیزارم حتی هنوز هواسردم نشده خدابخیرک ...

خدا به هممون‌رحم کنه چوپانا علف پیدا نمیکنن ازمون علف میخوان باورت نمیشه همه جا خشکه گوسفندا به علفای خشکی که بیرون ریختیم حمله کردن !

خدایا داده ونداده ات راشکر