2777
2789
عنوان

بی بی چک

171 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من روز ۱۳ پریودی سون دادم تخمک بالغ داشتم هم سمت راست و هم چپ ۱۵ و ۱۷ یعنی ۴ تا دیشب بی بی زدم منفی بود ۸ روز ب پربودیم زود یا نیستم

خدایا شکرت😍😍

چه خبره هشت روز زودتر 

صبر کن فعلا

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدی هست 

یک هفته از پریودیت رد شد بزن 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خیلی زود زدی خب حالا حالاها باید صبر کنی بذار حداقل دو سه روز از پریودت بگذره

دو فاستون همه خوردم یکم پلهو هام درد میکنه و ترشح ددارم کم

خدایا شکرت😍😍
دو فاستون همه خوردم یکم پلهو هام درد میکنه و ترشح ددارم کم

عزیزم حداقل یک روز از موعدت بگذره 

الکی هم استرس نگیررررر بی خیال باش بذار اگ قراره لقاحی صورت گرفته باشه بتونه لانه گزینی کنه نه اینکه خدای نکرده استرست باعث بشه نشه 

ان شالله تاپیک بی بی چک مثبتت

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭