2777
2789
آخه کارش سخت نیست که نیاز به حرفه و مهارت خاص داشته باشه     اسی 5شنبه ها هم هست؟

میگم بعضیا کار تخصصی انجام میدن 

بعضی منشی هام مسلط به زبان هستن یا کار حسابداری انجام میدن اونها حقوقاشون بیشتره

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدا نمیشه هرجا رفتم نمیخوان به کسی مهندسی یاد بدن

اولش سخته

حتی شده بدون حقوق سعی کنید تو شرکتای بزرگ کار کنید تا تجربه بشه براتون

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
میگم بعضیا کار تخصصی انجام میدن  بعضی منشی هام مسلط به زبان هستن یا کار حسابداری انجام میدن او ...

به نظرت برای کار اداری نه چندان سخت

با همین تایم کاری

5شنبه ها تعطیل با بیمه

با سابقه 4 5 سال

چقدر بدن خوبه؟

برای لیسانس مهندسی نرم افزار   

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

پیدا نمیشه هرجا رفتم نمیخوان به کسی مهندسی یاد بدن

منم مهندس برقم، دانشگاه دولتی هم خوندم ولی

خیلی بدم میاد از رشته م  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

به نظرت برای کار اداری نه چندان سخت با همین تایم کاری 5شنبه ها تعطیل با بیمه با سابقه 4 5 سال چق ...

الان همه کارفرماها از حقوق میزنن همین حدود حقوق ب نظرم معقوله چون ۵شنبه تعطیله . مگر کارفرما اشنا باشه یا سالها اونجا کار کرده باشید که مقداری بیشتر کنن

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

الان همه کارفرماها از حقوق میزنن همین حدود حقوق ب نظرم معقوله چون ۵شنبه تعطیله . مگر کارفرما اشنا با ...

ممنون گلم بله تقریبا همین قدره