2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

657 بازدید | 21 پست

سلام به همه

من ۱۹سالمه یه چند وقتیه کیست گرفتم دارو خوردم سه ماه بعدش قطع کردم دیگه نخوردم بعد یه ماه دوباره برگشت شنیدم کلم بروکلی واسه کیست خوبه کسی میدونه چطوری باید استفاده کنم چه وقتی و چقد ترو خدا جواب دعاتون میکنم😿🙏

منم داشتم چهار ماهه اچ دی میخورم فردا برم سونو ببینم چی میگه خدا کنه رفته باشه دارو ها بدجوری معدمو زخم کرده آندوسکوپی کردم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم کسی جواب داد صدام کن .چه علائمی داری تو؟

چه نوع کیستی داری

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
شنیدم کلم خوبه حالا نمیدونم چطوری ازش  استفاده کنم

منم دارم اگر pcod  باشه هی میره و میاد که اکثر دخترا الان دارن هیچوقت کامل نمیره فقط با دارو یه مدتی کنترل میشه به من دکتر برای 6 ماه اسپیرولاکتون و سبیل اینایی که از روز پنج پری میخوری جوشام و ریزش موهام خیلی بهتر شده ولی بهترین راهش ورزش ورزش و ورزش و رژیم درسته خیلیییییییی تاثیر داره رازیانه هم خوبه

شنیدم کلم خوبه حالا نمیدونم چطوری ازش  استفاده کنم

هرشب به جای شام بخارپز کن 

بچه ها من ماه پیش ازم یه چیزی دفع شد میشه کیست باشه

منم دارم اگر pcod  باشه هی میره و میاد که اکثر دخترا الان دارن هیچوقت کامل نمیره فقط با دارو یه ...

آزمایش میدم اگه خوب نبود یه دکتر خوب میرم دیگه از دست جوشا خسته شدم قرص ک می خوردم  جوش نمیزدم تازه لکه هاش رفته بود صورتم روشن شده بود خیلی حساس شدم

من کیست داشتم با کلم بروکلی درمان کردم.ففط باید هر روز بخوری تا یک ماه بجز روز های پریودی .من به همین ترتیب خوردم کیستم ده سانتی متر بود خداروشکر رفع شد

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤