2777
2789
عنوان

قرمز ❤️ یا ابی💙

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 146 پست
اره  پرسپولیس بود که دیباته و بازیکنای میلیاردی آورد  و نتیجه نگرفت

دقیقا❤️🔥

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فوتبالی که آبروش بشه لنگیا همون بهتر نباشه😕

پ ن کیسه باشه بزار شما حال کنید😂🤦‍♀️

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
ببخشید حساسیت دارم به اسم کاربریتون چون با دیدن اسم کاربری شما یاد شاهکار بازیکن بااخلاقتون  می ...

البته به پای فرهاد پودری قمار باز که دختر میاره تو ورزشگاه دبی نمیرسه   شیث رضایی عشقه  یاد بازی پرسپولیس الغرافه قطر افتادم  که شیث رضایی خون   فرناز مجیدی رو تو شیشه کرده بود

پر قدرت تر از قبل اومدم
پ ن کیسه باشه بزار شما حال کنید😂🤦‍♀️

باز کیسه حداقل یه فایده داره

نه مثه بعضی بازیکنای... جا خالی شما که مثه بادکنکن فقط لب و  دهنن یه سوزندبزنی ترکیدن😁

خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...

مهرک خانم واقعا بهت تبریک میگم مدال طلا برتو باد😐

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
باز کیسه حداقل یه فایده داره نه مثه بعضی بازیکنای... جا خالی شما که مثه بادکنکن فقط لب و  دهنن ...

ای وایی ببین کی ب کی میگه کیسه فایذش چیع مثلا اها ک ابروی ایران هرسال ببره باز ما باید بریم اسیا که نشون بدیم کیسه بزرگ تر داره ابرو نزاشتین واسه ایران

باز کیسه حداقل یه فایده داره نه مثه بعضی بازیکنای... جا خالی شما که مثه بادکنکن فقط لب و  دهنن ...

یادش به خیر شیث رضایی توپو می برد نزدیک کرنر و بازیکنای کیسه رو اسکل می کرد

پر قدرت تر از قبل اومدم
یادش به خیر شیث رضایی توپو می برد نزدیک کرنر و بازیکنای کیسه رو اسکل می کرد

😂😂😂😂🔥🔥🔥