دوستان من خونه مادرشوهرمینا میرم تا سه روز حالم بده خیلی بد هرچی تو خونه خودم شادم میرم اونجا میام اونا رو میبینم بهم میریزم . جدیدا خیلی رابطشونو با پسرشون خوب کردن و سعی میکنن به من چیزی تعارف نکنن و با من کم تر صحبت کنن این موضوع منو بهم میریزه چیکار کنم که برا موقعیت او شرایطم خوب باشه و اونا ول کنن یا روشون کم بشه
نوشابای سابقدونمیه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا بهشون اهمیت نده اگه محل ندادن یا هرچی تو ام همونجور باش و خودتو با گوشیت یا با صحبت با همسرت سر ...
خیلی من اذیتم خدا فقط میدونه میام خونه فقط سه روز استرس شدید حالت تهوع دارم ، ما هرچی دیرتر میریم ارامشم بیشتر میشه ولی همین تا میرم دوباره همون جو با همون کاراس اونم به شدت بیشتر بابا مامانش اصلا به من تعارف نمیکنن یا خواهرش میشینه کل سه ساعتو پیش ما و تا لحظه اخر با شوهرم حرف زدن