2777
2789
عنوان

من چقد بدبختم

250 بازدید | 12 پست

همه از برادر بزرگ‌تر و پدر و نهایت شوهر کتک میخورن 

من تو بچگی از بابام حالا از برادر کوچیکترم …

تازه مردم از بابا و شوهر و برادر بزرگشونم دیگه کتم نمیخورن این دوره…

میاد لیوان میکوبه تو سرم مامانم بهش هیچی نمیگه 

من که میرم بزنمش واکنش نشون میده به من..

چند سالتونه خودت و داداشت؟

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ۲۰ برادرم ۱۵

برادرت پونزده سالشه میاد لیوانو میکوبه تو سرت!!!! مشکل روانی داره ؟ 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

مشکل روانی دارن 

بزنش خون بالا بیاره 

اح 🙄

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

مادرت مردسالار، یکبار در کمال آرامش با مادرت حرف بزن بگو مادر من احترام بزرگتر کوچکتری چی میشه؟ اینقدر رو میدی بهش فردا بزرگ شد دست رو زنش بلند میکنه، احترام مادرم دیگه نمی‌فهمه دست رو مادرش بلند میکنه 

اصلا چه معنی میده زدن،من نمیزنم، اما اگه یکبار دیگه دست بلند کنه کتک مفصلی میخوره

نه دعوای شدید شد .. همینجوری بی دلیل نبود.. ولی بهرحال 

با دلیل هم باشه این کار عادی نیستا ! تو این سن دعوای فیریکی کلا عقلانی نیست اصلا نباید بذارید به اینجا برسه

دعوا نکنید، تو عصبانیت و دعوا متاسفانه افراد منطقی فکر نمیکنند و ممکنه کتک کاری کنند

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

به داداشت بگو وحشی بازی دراری زن گرفتی روزگار خودتو زنو بچتو سیا میکنما  در حد تهدیده ها وگرنه به زن و بچش چه

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
مادرت مردسالار، یکبار در کمال آرامش با مادرت حرف بزن بگو مادر من احترام بزرگتر کوچکتری چی میشه؟ اینق ...

کلا منو ادم حساب نمیکنن 

من که از خودم‌دفاع میکنم میگه این کارا چیه و زشته و فلان کلی دوباره دعوا سر همین میشه و جیغ و داد..

ولی اون که میزنه فقط اروم بهش میگه نکن و کلا خیلی بهم نمیریزه.. 

مثلا یه بار تو خیابون بودم مامانم رو کار داشتم گوشیمم تو خیابون فهمیدم سیم کارتم خرابه زنگ نمیزنه هر چی پیام دادم تو واتساپ ندید مامانم

اومدم خونه میگم کار واجب داشتم گوشیت مگه صدا نمیده میگه نه و من کار و زندگی دارم و نمیتونم بچسبم به گوشی و مگه خودت بچه ای  و از این حرفا و بعد من اعصابم خورد میشه دعوا میشه.. 

نمیدونم چرا کلا اشتباهاتشم نمیپذیره همش میخواد منو مقصر کنه ..

منم اینجور موقع ها بدجور داغ میکنم و هی از بحث میره میره میرسم به نقطه جوش و جیغ و دادم در اومد اخه خیلی حرفاش میره رو مخم و داداشمم اومد وسط دعوا و … 

مادرت مردسالار، یکبار در کمال آرامش با مادرت حرف بزن بگو مادر من احترام بزرگتر کوچکتری چی میشه؟ اینق ...

بعد مثلا شبا شام درست میکنه یه کلمه از من سوال نمیکنه اگه نمیخوری بذارم یخچال 

میام سر میز میبینم هیچی نیس همه رو گذاشته یخچال یخ شده حالا سه ساعت باید گرم کنم 

گرم کردنش مشکل نیس مشکل اینه اصلا احترام و ارزش قائل نیس که یه سوال کنه بعد حالا میگه خجالت بکش سر غذا خوردن غر میزنی من اصلا بحثم غذا نیس اخه …