2777
2789
عنوان

وای وای بیایید 😍

299 بازدید | 25 پست

بچه ها برای روز خواستگاریم چندتا چیز مد نظرمه...اول از همه اینکه میخوام هم قند بخرم هم قند تزیینی،بعد اینکه میخوام کوکی مدل انگشتر و عروس داماد سفارش بدم،فقط نمیدونم برای چایی،گلی که روی خود چایی میزارم به جز محمدی دیگه چه گلی میشه گذاشت؟سینی رو هم با گل میخوام تزیین کنم...شما هم اگه نظری دارین بگین...میخوام ژله هم درست کنم😊

اوو چه خبره بله برون نیست که

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی لباس چی انتخاب کردی بپوشی😢

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

وای توروخدا رو چایی گل نذار

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

ساده باش ژله چیه مگه شام اونجان میوه و چایی 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

عزیزم خیلی خیلی مبارکه انشالله خوشبخت بشین

تمام ایده هات عالیه

برای چای هم از اون استکان کمر باریک ها انتخاب کن وقتی چای ریختی یه دونه از این غنچه های گل محمدی داخلش بنداز خیلی قشنگ میشه

قندان رو هم تزیین کن