2777
2789
عنوان

کدوم مدل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست

برای یک طرفه اگ گوشواره اش مدل دومی باشه قشنگ میشه 

پرده خونه مامانمم یه طرفه س تقریبا مدل دومیه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب وسیله هات  خونت شلوغه؟ اگ شلوغه اولی رو انتخاب کن  ولی ب کنار اگ اینا واست مهم نیس او ...

نه خونم خلوته و از شلوغ خوشم نمیاد. مبل هم فعلا ندارم اسپرت میگیرم اگه قرار شد بخرم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
برای یک طرفه اگ گوشواره اش مدل دومی باشه قشنگ میشه  پرده خونه مامانمم یه طرفه س تقریبا مدل دوم ...

یطرفه دومی تک رنگش رو دوستدارم .برا من دهنه ۵ متره میگن ک تک رنگ بخوام بزنم یچیز قلمبه میشه و جالب در نمیاد ک مجبورم دو رنگ بزنم.

اگه دهنه کمتر بود یه رنگ میزدم.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
یطرفه دومی تک رنگش رو دوستدارم .برا من دهنه ۵ متره میگن ک تک رنگ بخوام بزنم یچیز قلمبه میشه و جالب د ...

برای مامان من چهارونیم متره دیقا پرده فروشه همینو گفت

میگف تک رنگ کوچیک اصلا به چشم نمیاد چون طول پنجره زیاده یا باید ی تک رنگ بزنی که بزرگ باشه ک کار جالبی نیست یا دورنگ بزنی

برای مامانم اینا زیری رنگش نسکافه ای ساده و قسمت بالایی طرح دار نگین کاری شده با زمینه کرمه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
برای مامان من چهارونیم متره دیقا پرده فروشه همینو گفت میگف تک رنگ کوچیک اصلا به چشم نمیاد چون طول پ ...

عهه

اتفاقا داشتم ب تک رنگ فک میکردم میگفتم باز برم از یکی دیگه بپرسم ببینم جالب درمیاد یا ن.

میشه عکس پرده رو بزارید ببینم؟

عهه اتفاقا داشتم ب تک رنگ فک میکردم میگفتم باز برم از یکی دیگه بپرسم ببینم جالب درمیاد یا ن. میشه ...

ی مدل هست حاشیه داره اونام خیلی قشنگن و یه تیکه است

مث این

من با لبتاپ میام سایت اینجا عکس ندارم از پرده مامانم ولی مدل تقریبی شو برات میزارم

عزیزم اینطوریه تقریبا منتها رنگش فرق داره و پرده زیرش سفید ساده شاین دار هستش