dokhtaramدنیامه مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 عنوان سزارین | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست بچه ها من بچه دومم هستش،اولی رو سزارین انجام دادم چون بچه بریچ بود،دومی رو بیمارستان خصوصی دفترچه قبول میکنه یا نه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1400/07/18 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozflower عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1042 من بچه اولم بیمارستان تامین اجتماعی سزارین کردم رایگان شد اما پسر دومم بیمارستان خصوصی سز کردم شد ۱۲تومن که بیمه تکمیلی ۹تومنش رو داد
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 من بچه اولم بیمارستان تامین اجتماعی سزارین کردم رایگان شد اما پسر دومم بیمارستان خصوصی سز کردم شد ۱۲ ... تامین اجتماعی خوب بود بیمارستانش خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
rozflower عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1042 دکترم اونجا کار نمیکنه بیمارستان خصوصیه،تامین اجتماعی بیمارستانش خوبه تامین اجتماعی همدان زایمان کردم بد نبود
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 تامین اجتماعی همدان زایمان کردم بد نبود ممنون عزیزم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
rozflower عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1042 خوب خصوصی چون بیشتر پول میگیرن خیلی میرسن بهت اما تأمین اجتماعی هم کارش بد نیست بنظرم
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 خوب خصوصی چون بیشتر پول میگیرن خیلی میرسن بهت اما تأمین اجتماعی هم کارش بد نیست بنظرم بچه اولم خیلی اذیت شدم یعنی خیلیا فقط گریه میکردم از درد بیمارستان هیشکی نمیگفت چرا اینجوریی خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
rozflower عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1042 خوب سزارین همینه دیگه من که دومی رو خصوصی رفتم هم اذیت شدم اما از پمپ درد استفاده کردم خیلی بهتر بود البته هزینش رو جدا گرفتن
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 خوب سزارین همینه دیگه من که دومی رو خصوصی رفتم هم اذیت شدم اما از پمپ درد استفاده کردم خیلی بهتر بود ... مرسی عزیزم ،انشاالله خدا بچه هاتو برات نگهداره خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
2darya عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1306 تبریزم گلم یه لیست دربیار از بیمارستانای مد نظرت تلفن بزنی قیمت بهت میدن دفترچه هم میگن قبول میکنن یا نه
rozflower عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1042 مرسی عزیزم ،انشاالله خدا بچه هاتو برات نگهداره زنده باشی انشالله با بچه های شما
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 یه لیست دربیار از بیمارستانای مد نظرت تلفن بزنی قیمت بهت میدن دفترچه هم میگن قبول میکنن یا نه مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آذر6767 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 922 پیش یه دکتر خوب برو حتما من خودم پیش یه دکتر خوب رفتم خیلی خوب بهم رسید هزینه هم تا جایی که یادمه مناسب بود. اسم دکترمم خانم دکتر گلشیرازی بود.
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13027 پیش یه دکتر خوب برو حتما من خودم پیش یه دکتر خوب رفتم خیلی خوب بهم رسید هزینه هم تا جایی که یادمه من ... نمیدونم عزیزم فردا قراره برم انشاالله خوب باشه،برا منم دعا کن مرسی خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍