2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
من بچه اولم بیمارستان تامین اجتماعی سزارین کردم رایگان شد اما پسر دومم بیمارستان خصوصی سز کردم شد ۱۲ ...

تامین اجتماعی خوب بود بیمارستانش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خصوصی چون بیشتر پول میگیرن خیلی میرسن بهت اما تأمین اجتماعی هم کارش بد نیست بنظرم

بچه اولم خیلی اذیت شدم یعنی خیلیا فقط گریه میکردم از درد بیمارستان هیشکی نمی‌گفت چرا اینجوریی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خوب سزارین همینه دیگه من که دومی رو خصوصی رفتم هم اذیت شدم اما از پمپ درد استفاده کردم خیلی بهتر بود ...

مرسی عزیزم ،انشاالله خدا بچه هاتو برات نگهداره

یه لیست دربیار از بیمارستانای مد نظرت تلفن بزنی قیمت بهت میدن دفترچه هم میگن قبول میکنن یا نه

مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم

پیش یه دکتر خوب برو حتما من خودم پیش یه دکتر خوب رفتم خیلی خوب بهم رسید هزینه هم تا جایی که یادمه من ...

نمیدونم عزیزم فردا قراره برم انشاالله خوب باشه،برا منم دعا کن مرسی