2777
2789
عنوان

سزارین

169 بازدید | 27 پست

بچه ها من بچه دومم هستش،اولی رو سزارین انجام دادم چون بچه بریچ بود،دومی رو بیمارستان خصوصی دفترچه قبول می‌کنه یا نه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

آره گلم قبول میکنه

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
آره گلم قبول میکنه

مرسی عزیزم فقط حتما باید تکمیلی باشه،ما تامین اجتماعی هستیم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم فقط حتما باید تکمیلی باشه،ما تامین اجتماعی هستیم

بستگی ب بیمارستان داره فکر کنم

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
من بیمه تکمیلی داشتم ده درصد ازم پول گرفتن

من تکمیلی نیستم به نظرتون خیلی میشه🥺

دفترچه تامین اجتناعی؟؟؟

هرجایی رو نمیدونم ولی من بچه اولم مریم کرج سز کردم ۴تومن بود با دفترچه شد ۳

الانم دومی میخوام برم همونجا پرسیدم گفتن ۸و پونصده با دفترچه نزدیک ۷میشه

خلاصه زیاد فرق نداره

دفترچه تامین اجتناعی؟؟؟ هرجایی رو نمیدونم ولی من بچه اولم مریم کرج سز کردم ۴تومن بود با دفترچه شد ۳ ...

یا خدا چه خبره،اون وقت من باید برم دولتی دکترمم دولتی کار نمیکنه

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ کدوم شهری؟؟ کسری کرجم خصوصیه و بیمارستان خوبیه اون ۶ میشه

تبریزم گلم

اگه بری بیمارستان تامین اجتماعی رایگان میشه

دکترم اونجا کار نمیکنه بیمارستان خصوصیه،تامین اجتماعی بیمارستانش خوبه