2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه شاگرد ممتاز بودم ولی خیلیییییییییییی شر بودم و همیشه دعوا میکردم و جلو دفتر بودم 

ولی یکی از بدترینش این بود که به فرزاد توهین کرد با پام زدم رو سرش خورد زمین هم از سرش هم از بینیش خون اومد شکایت کردن دیه دادیم😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

یه بارم زدم گلدون مدرسه رو شکوندم

تو خونمون هم خونمونو اتیش زدم😁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
۲ بار اخراج شدم،یه تعهد محضری هم دارم

چیکار کردی اخراج شدی؟ من یه بار تو مدرسه چاقو کشیدم بعد معاون اومد تعهد گرفت دیگه ازین کارا نکنم پاپوشم زیاد برام ساختن هیییی

دلیل اولین اخراجم این بود که ،حالا تعهد هم زیاد داشتم،،

با یه پسره دوس بودم خیلی دوسش داشتم،صبح که باهاش رفته بودم کوچه پشتی یکی از بچه ها که باهام مشکل داشت لوم داده بود،معاونمونم گرفتمون ،منم میدونستم کار کی بوده همین که رفتم تو مدرسه  دختره رو گرفتم جوری کتکش زدم که دسش ازجا دررفت و صورتش زخمی شد،،🥲😂چند تا  فحشم دادم به معاونمون

اونام اخراجم کردن ۳ روز،ولی تو هیچوقت این کارارو نکنی ،بعاش پشیمون میشی شدیدددد،اون موقع کلاس هشتم بودم و شررر

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
اوهو:)

دفعه دوم جنجالی تر بود😂😂🥲ولی خب اصلاااا خوب نبود،اون موقع حس خوبی داشتم،بعدش پشیمون شدم

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!