قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 عنوان دل ضعفه 112 بازدید | 14 پست سلام دوستان من چند وقته رژیم کم خوری همراخ باورزش دارم ولی الان چند وقته بعداز صرف غذا با وجود اینکه زمان زیادی نگذشته بازمگرسنمه و دل ضعفه دارمکسی تجربه ..پند ..چیزی بلده راهنمایی کنه 1400/07/18 | 10:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99289 همراخ چیه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22837 تخم مرغ پخته بخور سیر نگهت میداره و لاغر میکنه فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 بدنتو تقویت کن، مکمل و ویتامین استفاده کن اینجور که دوبارهچاق میشم
قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 تخم مرغ پخته بخور سیر نگهت میداره و لاغر میکنه فایدهنداره امتحانکروم
ننه_شبرنگ عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 500 اینجور که دوبارهچاق میشم بدنت ضعیفه اول باید بدنتو و طبعتو درمان کنی، ی رژیم خوب هم بگیرچون خواهر شوهر من اینطوری بود میدونم چی میشهتا وسطای رژیم میرفت انقد ضعیف و عصبی میشد ول میکرد و دوباره چاقتر از قبل میشد
قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 بدنت ضعیفه اول باید بدنتو و طبعتو درمان کنی، ی رژیم خوب هم بگیر چون خواهر شوهر من اینطوری بود میدون ... چکار کرد اخرش؟
قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 بدنت ضعیفه اول باید بدنتو و طبعتو درمان کنی، ی رژیم خوب هم بگیر چون خواهر شوهر من اینطوری بود میدون ... میشه اپرا صدا کنید تو تاپیکم خیلی وقته نیومدم تو نی نی سایت یادمرفته چجور صدا کنم
ننه_شبرنگ عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 500 چکار کرد اخرش؟ رفت پیش دکتر طب سنتی اصلاح تغذیه کرد رژیمشم با همون دکتر پیش رفت
قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 رفت پیش دکتر طب سنتی اصلاح تغذیه کرد رژیمشم با همون دکتر پیش رفت نتیجهگرفت الانراضیع
ننه_شبرنگ عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 500 نتیجهگرفت الانراضیع خیلی خوب نتیجه میگرفت اما دوره های بعدی رو دیگه نرفت و ول کرد مجدد چاق شد
قیام مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 279 @اوپرا پدرمدر اومدتا صداتون کردم ممنونمیشم اگه راهکاری بلدید راهنماییکنید