2789

بی حالی بدن درد سوزش چشم گلودرد شدید رو اگر داری صد در صد خودشه وگرنه میتونه میگرن یا سینوزیت باشع

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بی حالی بدن درد سوزش چشم گلودرد شدید رو اگر داری صد در صد خودشه وگرنه میتونه میگرن یا سینوزیت ب ...

نه گلو دردم خیلی کمه بی حالی ندارم چشام فقد سنگین شده وگرنه سوزش ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه گلو دردم خیلی کمه بی حالی ندارم چشام فقد سنگین شده وگرنه سوزش ندارم

شکم درد و اسهال چی؟؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

نه اونارو ندارم 

نمیدونم والا تست کرونا بده

اولین باره کرونا میگیری؟

نه 7ماه پیشم گرفتم 

خب انتی بادی داری دیگه

بعدش واکسن نزدی هنوز؟