2777
2789

خب یه استامینوفن بخور تا بهتر شی

برو خب

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نکات مهم در زمان پریود🥰😋😋

پوشیدن لباس نخی و تعویض هر روز آن😁

تعویض زود به زود پد بهداشتی🥰

عدم مصرف زیاد قهوه و چای🥰

نوشیدن دمنوش زنجبیل قهوه و گل گاو زبان و بابونه 😁

خودداری از خوردن غذای نفخ دار شور پست فود کنسرو🥰

خوداری از انجام ورزش های سنگین 😁

از شستشو ناحیه با هر گونه مواد شیمیایی مانند صابون و شامپو خوداری کنین با اب کفایت میکنه 🙂

به هیچ عنوان از اسپرین استفاده نکنین زیرا خونریزی زیاد و مدت را طولانی میکند

از نشستن رو حمام جکوزی و استخر خوداری کنین خیلی بد اصلا نشینین خصوصا استخر و جکوزی چون عمومی حمام باز بهتره ولی نشینین😁

برای درد میتونین ماساژ بدین لاله گوش و پشت پا و کف پا و کمر کلا ماساژ عالیه😊😊

وعده اول پریود سعی کنین تخم مرغ باشه 😗

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

من میرقصممم 😁😁😁😁

اگ مجردی که هیچ اگ متاهلی تامپون بذار

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
رفتنو میرمم اما سخته با اینکه من اصلا درد ندارم  باز  ادم می ترسه لباسش لکه بشه 🥺

وقتی میخوای بشینی اول مانتو رو بلند کن بعد بشین

خب دوتا ش و رت بپوش

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴