2821
2789
عنوان

صابون تریاک

5344 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها کسی صابون تریاک استفاده کرده؟برای جوش و جای جوش قرمز و قهوه ای مؤثره؟توروخدا اگه جواب داده بگید خسته شدم محصولات مختلف استفاده کردم😢

من استفاده کردم البته من اصلشم استفاده کردما پوستو خیلی خشک میکنه ولی تاحدودی موثر من زیاد راضی نبودم واقعیتش چون پوست من خیلی به همه چی حساسه

خدایابابت تمام داده هاونداده هات شکر🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلشو از کجا خریدی؟

توشهرمایه داروخونه گیاهی هست که محصولات دست ساز میفروشه 

تبلیغات نیستااااا😂😂😂😂😂نگید تبلیغ میکنه به شرفم خودتونو بکشیدم نمیگم

کاش من کک ومک داشتم جای جوش نداشتم

حق داری خیلی تو مخه به چشم نمیاد ولی تو زیبایی بسیار موثره اینو وقتی فهمیدم که با لایه بردار جای جوشام رفت و با داروی هورمونی پریودم منظم شد 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
لااقل بگو کدوم شهری  اگه پیج داره بگو نامرد 😂

یادم بنداز خصوصی شماره مبایل طرفو بگم خودت سفارش بده فکرکنم سفارش ایناداشته باشن واینکه سر هزینه چونه بزن ولی زیادم گرون نیستا ولی تو چونه بزن

من استفاده کردم البته من اصلشم استفاده کردما پوستو خیلی خشک میکنه ولی تاحدودی موثر من زیاد راضی نبود ...

آخه کلا میگن صابونphزیادی داره صورتمو به مرور زمان پیرتر میکنه ولی موقع استفاده هم باید آبرسان بزنی که پوستت خشک نشه حالا نمیدونم بگیرم یا نه اعصابم خرد شده سر این لکه ها😢

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز