اتل و امروز برداشتم خودم تواینه دیدم به شدت ترسیدم نوکش تیز پرهای بینیم پهن بود تروخدا کسی اینجور بوده تاحالا خوب شده دارم داغون میشم میگم نکنه همینجور بمونه
ترس نداره ک حالا بعد ی ماه دکتر یادت میده خودت چسبتو بزنی اگه هرکجاش زیاد ورم داشت اونجارو ی تیکه پنبه میذاری از روش چسب میزنی ک بادش زودتر بخوابه. ازالان فیلمای طرز چسب زدن ب بینی رو ببین من با کلیپ یادگرفتم فقط اگه میخوای نوکش باالا بمونه چسب نوک دماغتو سفت بالابزن حالا بعدنا یادمیگیری
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
میگم ک مونده ب پوستت اگه بعد عمل یخ زیاد میذاشتی کبودی و ورمت زودتر میخوابید اگه میخوای زودتر ورمش بخابه حتی اگه کبودی داری هر روز ب صورتت عسل بزن اونجاهایی ک ورمو کبود داره. فعلا باید مواظب باشی تا بینیت یکم محکمتر بشه گوشتیه حساستره
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...