2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادم بادهن باز محکم نخند عطسه کردنی مراقب باش خودتو نگهندار بذار عطست بیاد بیرون سعی کن ارومتر بشه ...

تاکی بهتر میشم میتونم کارام خودم انجام بدم ورم صورتمم بهتر میشه

میرم حجوم میبرم دکتر بکنده من میترسم

ترس نداره ک حالا بعد ی ماه دکتر یادت میده خودت چسبتو بزنی اگه هرکجاش زیاد ورم داشت اونجارو ی تیکه پنبه میذاری از روش چسب میزنی ک بادش زودتر بخوابه. ازالان فیلمای طرز چسب زدن ب بینی رو ببین من با کلیپ یادگرفتم فقط اگه میخوای نوکش باالا بمونه چسب نوک دماغتو سفت بالابزن حالا بعدنا یادمیگیری

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
تاکی بهتر میشم میتونم کارام خودم انجام بدم ورم صورتمم بهتر میشه

میگم ک مونده ب پوستت اگه بعد عمل یخ زیاد میذاشتی کبودی و ورمت زودتر میخوابید اگه میخوای زودتر ورمش بخابه حتی اگه کبودی داری هر روز ب صورتت عسل بزن اونجاهایی ک ورمو کبود داره. فعلا باید مواظب باشی تا بینیت یکم محکمتر بشه گوشتیه حساستره

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...