2777
2789
عنوان

آی یو آی

55 بازدید | 11 پست

دکترم گفته اول تا سوم پری بیا میخاد چکارکنه و چه داروهایی بده و از کی عمل انجام میشه اگه اطلاعاتی دارید بگید چون باید آی یو آی بشم استرس دارم 

واقعا جواب میده ؟ خیلیها میگن نتیجه نداره پس چرا دکترم گفته انجام بده 

خدایاشکرت

دارومیده واس رشد تخمک هات

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

احتمالا روز ۱۲_۱۳ سیکلت بفرسته سونو اگه تخمک بالغ داشتی آمپول آزاد سازی میزنی و ای یو ای و انجام میده برات

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز دوتا سه یه سونو داخلی میگیره دارو میده حدود ۱۰ روز بعد دوباره سونو میگیره روز ۱۲ تا ۱۴ سیکل برات انجام میده عمل هم نیست سخت نیست در حد یه معاینه عفونت همه اش

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
دارومیده واس رشد تخمک هات

دارو چیا میده همون لتروزول و اچ ام جی چندین بار از این داروها استفاده کردم اما با اقدام طبیعی نشد میگن آی یو آی هم مثل اقدام طبیعی میمونه درسته ؟

خدایاشکرت

دارو چیا میده همون لتروزول و اچ ام جی چندین بار از این داروها استفاده کردم اما با اقدام طبیعی نشد می ...

آره همین داروها

شوهرت مشکل داره؟ای یو ای بیشتر بدرد کسایی میخوره که اسپرم ضعیف دارن چون تو ای یو ای اسپرم و تقویت میکنن و میفرستن تو رحم

اره دیگه مثل اقدام طبیعی

آره همین داروها شوهرت مشکل داره؟ای یو ای بیشتر بدرد کسایی میخوره که اسپرم ضعیف دارن چون تو ای یو ای ...

نه خداروشکر نرماله 

پس چرا آی یو ای رو پیشنهاد داد ؟

دوس ندارم الکی برم بیام وقتمم تلف بشه جوابم نگیرم وقتی مثل اقدام طبیعی هستش 

میرفت یکدفعه سراغ ای وی اف 

بدون علت باردار نمیشم 

خدایاشکرت

نه خداروشکر نرماله  پس چرا آی یو ای رو پیشنهاد داد ؟ دوس ندارم الکی برم بیام وقتمم تلف بشه جو ...

خب باید این راه هارو طی کنی دیگه

چه میدونی شاید جواب گرفتی خیلیا جواب گرفتن خیلیاام نه

بعدم هزینه ای وی اف با ای یو ای اصلا قابل مقایسه نیس دکترت وظیفشه مرحله به مرحله پیش بره راه اخر ای وی افه

مشکلی نداری که بخوای ای وی اف کنی

بیهوشی نداره ؟ بعدش باید استراحت مطلق باشم تا چندروز یا نه ؟

نه اصلا بیهوشی نداره 

استراحت نسبی میگن

میدونی آی وی اف چقدر سخته و چ پروسه پر دردسر و هزینه بر و پر عوارضیه

نه اصلا بیهوشی نداره  استراحت نسبی میگن میدونی آی وی اف چقدر سخته و چ پروسه پر دردسر و هزینه ...

با دارو و آمپول نتیجه نگرفتم

آی یو آی هم اکثرا همینجا میگن مثل همون اقدام طبیعی هست 

برای همین میگم بجای اینکه هرماه صبر کنم یکدفعه کار آخر رو اول انجام بدم

خدایاشکرت

با دارو و آمپول نتیجه نگرفتم آی یو آی هم اکثرا همینجا میگن مثل همون اقدام طبیعی هست  برای همی ...

نه گلم ب دکترت اعتماد کن ان شاءالله ک برات بگیره