2777
2789
عنوان

داداش مجازی😂

552 بازدید | 12 پست

نظرتووون؟ 

بنظرتون میشه واقعا کسی ک ابجی یا داداشت نیست و تاحالا ی بارم از نزدیک ندیدیش رو به چشم خواهری و برادری ببینی و از حد نگذری؟

شنیدین میگن رابطه های خواهر برادری مجازی اخرش به عشق و عاشقی ختم میشه؟

مخالفید یا موافق؟😂😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزخرفه

یه پیام دارم واسه اونی که اولین بار جمله ی مثل برادرم میمونه رو رواج داد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

همون داداشی آبجی قبلنا بود

ب طرف میگفتن آبجی,یعنی فعلا تو نیمکت ذخیره بمون,هر جا با دوس دخترم بهم زدم,میام سراغت

ی جورایی زاپاس حساب میشه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

زمان دانشگاه یه همکلاسی داشتم، یکم که باهم صمیمی شدیم گفت که میخوام مثل داداش باشم واست بهم اعتماد کنی و هر کاری داشتی بگو که برات انجام بده 

خلاصه منم دیدم پسر مودبیه و با شخصیته گفتم باشه ا، بعد چند ترم که گذشت دیدم رفته همه جا پر کرده که من با خانم فلانی دوستم و باهاش خونه خالی رفتم و این کار واون کار باهاش کردم 😑😑😑😑

من با یه پسره بودم که مثل خواهر برادر بودیم از اون مذهبی ها بود البته تو مجازی با هم چت میکردیم 

من یه بار شماره شو گرفتم زنگ زدم با هم حرف زدیم تقریبا یه دو یا سه باری زنگ زدم و حرف زدیم 

بعد بهش گفتم که دیگه نمیخوام بهت پیام بدم و تو هم پیام نده گفتم به شمارم هم زنگ نزن 

اونم قبول کرد 

من فکر میکردم زنگ میزنه مزاحم میشه ولی اصلا این کارو نکرد برام عجیب بود چون هر کس دیگه بود ول نمیکرد

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩