2777
2789
عنوان

کنکور امسال

129 بازدید | 15 پست

بچه ها خواستم یه مشورتی باهاتون بکنم..من امسال کنکور دارم ولی خب بخاطر شرایط کرونا و آنلاین بودن کلاسا درسای پارسال و پیارسال را نتوستم بخونم..الانم میخوام بخونم ولی ازون درسای دوسال هیچی نمیدونم..اکثر دوستامم میگن یه مشاور کنکور بگیر برا خودت اون برات راهکار میزاره..بنظر شماها چیکار کنم اول از همه مشاور بگیرم؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ویدیو اموزشی الا ببین

مثل حرف آخر باید برا بسته هاش هزینه پرداخت کرد یا فیلماش رایگانه؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
مشاور کنکور اینجا مشاور کنکور انجا مشاور کنکور همه جا دهه هشتاد مشاوره نبود هیچکی کنکور قبول نمیشد ر ...

😐🙄

مشاور هیچ کمکی نمیتونه بهت بکنه نهایتش برنامه میده درسای تو هم یجوریه باید یادبگیری کسی بهت یاد بده ...

کسی نیست یادم بده..اما خیلیا گفتن مشاور بگیر برا خودت..واقعا ینی مشاور هیچ کمکی نمیتونه بکنه برام؟

کسی نیست یادم بده..اما خیلیا گفتن مشاور بگیر برا خودت..واقعا ینی مشاور هیچ کمکی نمیتونه بکنه برام؟

نه باو مشاور خوب نیس

مگر اینکه دی وی دی اموزشی بت معرفی کنه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
نه باو مشاور خوب نیس مگر اینکه دی وی دی اموزشی بت معرفی کنه

آها ممنونم از راهنماییت❤

استارتر جان ببین تو تلگرام تمام فیلم هارو میزارن تو میتونی اونارا ببینی یکم تعدادش زیادع ولی پاست خوب میشع اگر تست کافی کار کنی و اینکه تا قبل نوروز تموم نیکنی حتما حتما و بعدم جمع بندی شروع میکنی...اگ مشاور میخای بری در حد دوسع جلسه اونم حضوری ک بهت بگه چیکار کنی ولی اکر میخای ویدیو ببینی استادان معتبر و خبره ببین آلا رایگان هس ولیییی زیاد کنکوری نمیگن البته موقاری ک مال زیسته عالیه من خودم ژنتیکم از اون دیدم 

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
استارتر جان ببین تو تلگرام تمام فیلم هارو میزارن تو میتونی اونارا ببینی یکم تعدادش زیادع ولی پاست خو ...

ممنون از راهنماییت نرگس جون❤