2777
2789

سینگلیو پادشاهی چه سختی

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عدد طلاق گرفته ک حاضر بود با هر فلاکتی شده زندگی کنه ولی جدا نشه ولی اکنون طلاق گرفتم.و مجدد با ی اقای جنتلمن ازدواج کردم همه چیز عالیه عالی و چقد خوب شد ک اونموقع عقلمو جمع کردم و جدا شدم

بستگی ب خودت وروحیاتت داره

شاید دوباره بتونی ازدواج کنی وازدواج دومت خیلیی موفق تر باشه

ولی باز از زندگی الانت میتونه بهت باشه،زندگی با مرد خیانت کار فقط تباه کردنه جوونیو ایندته

یک عدد طلاق گرفته ک حاضر بود با هر فلاکتی شده زندگی کنه ولی جدا نشه ولی اکنون طلاق گرفتم.و مجدد با ی ...

جدی؟؟

دلیل طلاقت چی بود؟

تورخدا از تاپیکم نرو تا سوالامو بپرسم،خیلی حالم بده😭😭😭

بستگی ب خودت وروحیاتت داره شاید دوباره بتونی ازدواج کنی وازدواج دومت خیلیی موفق تر باشه ولی باز از ...

شوهرم ایقد ایراد ازم میگیره، حس میکنم شاید مقصر خیانتاش من باشم😭😭

جدی؟؟ دلیل طلاقت چی بود؟ تورخدا از تاپیکم نرو تا سوالامو بپرسم،خیلی حالم بده😭😭😭

اعتیاد و بگم ک ی هفته همسرم نمیدونم کدوم گوری رفته بود بی خبر و من هزارتومن پول نداشتم و گشنه و تنها تو خونه بودم و مدام خدا و امام رضاروهم قسم میدادم ک زندگیم تموم نشه ولی الان همسرم مهندس خونه ماشین و تا حد خودم لاکچری زندگی میکنم و اخلاقشم بیسته و هر نفس ک میکشم خداروشکر میکنم و خداهم نتیجه صبر و تلاشم.رو بهم داد

شوهرم ایقد ایراد ازم میگیره، حس میکنم شاید مقصر خیانتاش من باشم😭😭

ب عنوان کسی ک خیانت زیاد دیدم دوروبرم میگم مردایی ک زنشون خیلی خوب ونجیب بوده واز خودشون سرتربوده خیانت کردن جالبه میرن سراغ کسایی ک حتا سگم محلشون نمیزاره

پس مطمئن باش توهییچ عیبی نداری اون لیاقت ادمی مثل تورونداره