2777
2789
عنوان

کیا تو نماز اینا وسواس دارند کمک

427 بازدید | 19 پست

بچه ها من وسواس پاکی و نجاست دارم پدرم دراومده الان چندوقتیه نماز نمیخونم دلم میخوام نمازامو شروع کنم وقتی نمیخونم حال روحیم خوب نیس اگه راهکار دارین ممنون میشم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا فکر میکنم فرشم الان نجسه درصورتی که میرم ببخشید دستشویی پاهامو آب میکشم همیشه

بچه کوچیک داری عزیزم؟

چرا از سجاده بزرگ استفاده نمیکنی تا خیالت راحت باشه تمیزه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

آیت الله جاودان میگه هر کی وسواس بگیره بدبختِ دنیا و آخرت میشه.

چون نه از دنیاش لذت میبره نه از آخرت بهره.

فک میکنه پاکی مهمتر از نماز نخوندنه و نماز نمیخونه نمیدونه که توی دین اسلام حتی اگر کثیف باشی هم موظفی نمازت رو بخونی.

تکلیفِ مارو امام حسین روشن کرده ظهر عاشورا توی دلِ دشمن هم نمازشو خوند. فک میکنی اگر ایشون زخمی بودن نمیخوندش؟

یادمه یه استادِ اخلاقی بود میگفت وسواس گرفتم بعد اومدم بمدت یکهفته نماز خوندم فک کنم با لباس نجس خوند .گفت هررر چی وسوسه میشدم که خب تو نجسی .میگفتم اشکالی نداره من میخوام با لباس نجس نماز بخونم و بعدش خوب خوب شد.

مثلا فکر میکنم فرشم الان نجسه درصورتی که میرم ببخشید دستشویی پاهامو آب میکشم همیشه

منم همیشها پامو اب میکشمم  ت دستشویی 

بخاطر وسواسیم ولی این حسو ندارم فرش نجس میشه وقتی پاتو میشوری نجسم باشه تمیز میشه با اون آب ، 

روی فرش ، روی فرشی بنداز ماهی یکبار بشورر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

وسواس هاتووو بزار کنار یواش یواش اهمیت نده خدا قبول میکنه منم حتی بعضی وقتا میبینم مغزم داره اور میده مجبورم بگم بیخیال مهم خداس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آیت الله جاودان میگه هر کی وسواس بگیره بدبختِ دنیا و آخرت میشه. چون نه از دنیاش لذت میبره نه از آخر ...

چه راه حل خوبی👌🏻

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نه بچه ندارم اتفاقا سجاده پهن میکنم

خب عزیزم وقتی بچه نداری فرش چطوری نجس میشه؟

وقتی سجاده پهن میکنی دیگه با فرش در تماس نیستی گلم❤

سجاده پهن کن و این ک دستتو خشک کنی اینا نجسم باشه فرش مشکل نداره و کلا شک اعتنا نداره باید توجه نکنی چون نماز درسته

چه راه حل خوبی👌🏻

راستی یچی دیگه. واسه اینکه دیگع پاهاتو تو دسشویی نشوری. ببین آب کر با هر آبی که مخلوط شه با هر نجسی که مخلوط شه اون نجسی رو پاک میکنه. پس همیشه قبل اینکه بخوای دسشویی شروع کنی .قبلش آبِ لوله که همون آب کُر هست رو باز کن روی کاسه دسشویی . دیگه هررچی هم به کل بدنت قاطی شه هم پاکه. من خودم وسواس اینجوری داشتم بعد اومدم از دفتر رهبری پرسیدم و راه حل آب کر رو بهم گفتن 🤩

ممنون حرفات قشنگ بود 

خواهش عزیزم.

راستی یچی دیگه. واسه اینکه دیگع پاهاتو تو دسشویی نشوری. ببین آب کر با هر آبی که مخلوط شه با هر نجسی که مخلوط شه اون نجسی رو پاک میکنه. پس همیشه قبل اینکه بخوای دسشویی شروع کنی .قبلش آبِ لوله که همون آب کُر هست رو باز کن روی کاسه دسشویی . دیگه هررچی هم به کل بدنت قاطی شه هم پاکه. من خودم وسواس اینجوری داشتم بعد اومدم از دفتر رهبری پرسیدم و راه حل آب کر رو بهم گفتن 🤩