2777
2789
عنوان

تبیعض جنسیتی

165 بازدید | 15 پست

بچه هااااا  کیااا تاحالا فال ابو علی سینا گرفتن؟؟  ماگرفتیم 😍😍😍 اول واسه مادرا گرفتیم ببینیم درسته که درست بود. هربارم ک بندازی همون میشه 

حالا کاریی ندارم

همه گرفتن بچه اول پسر بود رسید به من شد دخملی واقعاااااا خیلی خووووشحال و سرحال حتا ب اونی ک گرفت تالعو گفتم دخترشه یه هدیه واست میخرم

حالا همگی میگفتن ادم باید پسر داشته باشه تا سرشو بالا بگیره مامان دختر خسیسه مامان دختر تنبل و.....

جالبش اینجاس من اصن حامله نیستم الان😅😅😅😂😂😂😂  اما همیشه دوس دارم دوتا فرشته دختر ناز داشته باشم.... چندماههه از اون ماجرا میگذره هیییی میگن دختر چیه فلان واقعا گاهی اوقات ناراحت میشم واسه شعور نداشتنشونننننن

سری قبل خالم گفت پسر سر ادمو بالا میگیره

گفتم تو چیکار داری تو خرجش میدی بزرگش میکنی 

خیلی بی احترامی بد جواب داد. 

منم پشیمون شدم گفت چرا با این بحث کردم 😂😂😂😂😂😂

اما واقعا دلمو شکست الان هرکاری میکنم از ذهنم در نمیاد

من قصد داشتم  بچه دار شم رژیم دختری بگیرم

واقعا اشتبا کردم اونروز پیش اونا تالع گرفتم 

😑😑😑😑

چرت گفتن که مالیات نداره

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر هزارتا بدبختی داره تا کوچیکه از دیوار راست میره بالا بعدشم بزرگ میشه هی میگه کامپیوتر و گوشی و از این چیزا بعدشم هی باید حواست به دوستاش باشه کلا همش استرس که معتاد نباشه دوستاش ال نباشن بعدشم باید هی استرس کار و بیکاریش باشی اخرشم زن میگیره هی با زنش متلک میگن ☹️😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
حرفشون زشت بود ولی دختر و پسر فرقی نداره واقعا حالا یکی سلیقش مثل شماست دختر بیستر دوست داره یکی ...

اره خدایش من هردوتا دوس دارم

اما تو رویای خودم همش حس میکنم دختر دارم و یکم بیشتر دوس دارم 

بنظرم هردو جنس خوبن اما اینا ب من خیلی بی راه میگن

اره اخرش که سرجا بیوفتن ببین پسرش میره بالا سرشون یا دخترش ولی انصافا دختر یه چیز دیگه اس 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

میگفتی بچه عاقل و ادم و خوب سرادمو بالامیبره وگرنه اینهمه مرد معتاد ریختن توخیابون سرخانوادشونو بالا بردن ؟یازن ولگرد و نااهل؟آدمیت مهمه دختر و پسرنداره 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
پسر هزارتا بدبختی داره تا کوچیکه از دیوار راست میره بالا بعدشم بزرگ میشه هی میگه کامپیوتر و گوشی و ا ...

چه مسخره...همه این استرس ها رو دختر هم داره

تو جامعه ی مرد سالار ما اتفاقا زندگی برای پسرها راحت تره

چه مسخره...همه این استرس ها رو دختر هم داره تو جامعه ی مرد سالار ما اتفاقا زندگی برای پسرها راحت تر ...

همشو که نه ولی اره برا اونا راحت تره و برای ننه اشون سخت