2777
2789
سزارین بودم حتی نمیشد برم دستشویی 😭🤦‍♀️لباسای کثیفمم بنده خدا می‌شست نمیدونم با چ دلی

اخی دستش دردنکنه نه چیزی بهش نگو گناه داره ناراحت میشه

هروقت فهمیدی میخواد بیاد خونت روکش یبار مصرف بزار رو توالتت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

انشاالله نی نی ب سلامتی بیاد اگه بچه اولته خوب بخواب هر چی هم میخوای بخور ک بعد راحت نیستی 😁

اخه منم میخوام سزارین کنم بعد عروسمون راحت فردای زایمانش خودش پامیشد راه میرفت حالا دیگه توی بیمارستان نمیدونم چجوری بود

مرسی عزیزم💋💋

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اخه منم میخوام سزارین کنم بعد عروسمون راحت فردای زایمانش خودش پامیشد راه میرفت حالا دیگه توی بیمارست ...

خواهش میکنم البته بستگی ب بدن هر شخص داره روز اول ک نمیشد سرمو بچرخونم بچه رو ببینم موقع راه رفتنم تا سه روز قفسه سینم درد می‌گرفت نفس ک میکشیدم دردناک بود شدید اگه برات مقدوره طبیعی خیلی خوبه

خواهش میکنم البته بستگی ب بدن هر شخص داره روز اول ک نمیشد سرمو بچرخونم بچه رو ببینم موقع راه رفتنم ت ...

اره درسته

وای نه بابا سزارین هرچی باشه از طبیعی بهتره

اره درسته وای نه بابا سزارین هرچی باشه از طبیعی بهتره

اینجوریام نیس. طبیعی دردش نهایت همون روزه ولی سزارین.... هنوز ک هنوزه اثراتش واسمه الان بیشتر از 9 کیلو نمیتونم بردارم. نمیدونم بچم بزرگتر ک شد چجوری بغلش کنم. ی قسمت از بدنت برش میخوره بعد ها اگه بخوای زایمان کنی بازم سزارین میشی ک باز یه جا دیگت برش میخوره تا چند سال اثرات بدش باهاته. اینا تجربم بود انشاالله ‌بعد سزارین زود خوب شی

اینجوریام نیس. طبیعی دردش نهایت همون روزه ولی سزارین.... هنوز ک هنوزه اثراتش واسمه الان بیشتر از 9 ک ...

باور کن اولین کسی هستی که میبینم از سزارین اینقدر اذیت شدی

عمه ی من سزارین کرده سه تا مامان و خاله هام و زن عموهام دوتا طبیعی اوردن هرکدومشون اصلا قابل مقایسه نیستن مامانمو بقیه ک طبیعی اوردن همه عفونت مزمن و کمر درد شدید ولی عمم خیلی سرحال بدون هیچ دردی تازگی ام که زنداداشم سز کرد دیدم خیلی راحت پامیشه بچشو شیر میده دیگه نمیدونم به چی بستگی دارع

ایشالله زود خوب بشی💋💋⚘