2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

97 بازدید | 9 پست

به نامزدم گفته بودم خوشم نمیاد با دخترا مجازی رابطه ابجی داداش داشته باشه ولی باز انجام داده 

گفته بودم خوشم نمیاد عکسشو بزاره پروفش ولی از ابجی مجازیش میپرسه اون میگه بزار میزاره 

گفتم دوس ندارم تو گپ مختلط باشه میره توش😭😭😭😭

امروزم ک فهمیدم به روش نیاوردم بعد ظهر بهش گفتم من چند ماه پیش سیگار خریدم ولی چون تو خوشت نمیاد دختر سیگار بکشه انداختمش 

اونم برگشته میگه 🙂🙂من سخت تر انجام دادم با رفیقم از این دخترای خراب ک تن فروشی میکنن میخاستیم پول بزاریم رو هم بریم ترتیبشو بدیم ولی بخاطر اینکه خیانت نکنم بهت نرفتم 🙂

بعد من نفسم گرفت قلبم تیر کشید بغض گلومو گرفت 

گفتم حالم خوب نیست فعلا و قطع کردم 

و بعد ۲ساعت گوشیمو روشن کردم 

زنگ زد شاکییی ک چرا رو من قطع میکنی بچه بازی در میاری بی جنبه ای از این به بعد پنهون میکنمو هیچی نمیگمو هر چی از دهنش در اومد گفت بهم بعد ک بهش گفتم من قلبم درد گرفت ک قزع کردم گفت به درک ک درد گرفت 🙂بعدم به روش اوردم ک چتاشو با ابجیاش دیدم باز شاکی و حق به جانب بعدم گفت باید برم بعدا زنگ میزنم قطع کرد 

منم نشستم دارم گریه میکنم😭😭😭😭

خیلی عاشقشم ولی میدونم اون نیست و فقط حسش دوست داشتن ساده‌اس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ادم بدرد نمیخوره اینا که ابجی ابجی میکنن از همه بدترن ابجی کاوره داستانشه حیف احساست

تو اکانتشم ک بودم یه دختره اومد خودم بهش گفتم ک نامزد دارمو نمیخام با شما حرف بزنم دختره گفت اخه لاشی تو ک با همه دخترای گپ به اسم ابجی رلی

تو اکانتشم ک بودم یه دختره اومد خودم بهش گفتم ک نامزد دارمو نمیخام با شما حرف بزنم دختره گفت اخه لاش ...

ببخشید اینو میگم اما ادمایی که اینجوری هرز میپرن هیچوقت درست نمیشن ولش کن بمونی هر لحظش

ناراحتیه

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️

مردا همینن خیلیاشون تو تلگرام تو گروههای آنچنانی هستن من دیگه بیخیال شدم اولا برام مهم بود کلی اعصابم خورد میشد ولی از وقتی اینجوری فک میکنم که از انسان ها نباید هیچ توقعی داشته باشم و هر جور خطایی ممکنه ازشون سر بزنه دیگه اعصابم آرومه به خاطر خیانت های حقیقی و مجازی شوهرم یه شب اولای ازدواج تا صبح گریه کردم سر نماز صبح این اومد تو ذهنم که از انسان ها ببرم عشق فقط خداست

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉