2777
2789
عنوان

یبوست

114 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ببخشید .معذرت میخوام  میدونم جاش اینجا نیست این سوال بپرسم . گفتم شاید بتونید راهنماییم کنید .من الان دوهفته یبوست گرفتم  کسی میدونه چی بخورم خوب بشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برگ انگور باهاش سوپ درست کن عدسی  ترشی ترشک زرشک 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

منم امروز یه تاپیک در این مورد زدم خواستی بیا نظرات رو بخون

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦

بلاااال 

کره 

میتونی بلالو بپزی با آبلیمو و کره بخوری 

آب زیاد 

شیاف گلیسیرین ( اگر احساس درد و خشکی داری ) 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

از داروخانه پودر  پیدرولاکس بگیر عالیه یا قرص سینا لاکس واسه پسرم پودر پیدرولاکس میدادم مدام دیگه خوب شد

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..