2777
2789
عنوان

برای بچه های سه ساله ویتامین دی میدید ؟؟چن هزار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46878 بازدید | 65 پست

من مولتی ویتامین میدم.‌

ایمیونیس برای تقویت ایمنی .‌ترکیباتش شامل ویتامین D3هم میشه. برای ۳ سال هم‌میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دوماه يدونه پنجاه هزار ميدم قورت ميده 😄

👍

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دخترم ۴ سالشه واسش تازگی قطره گرفتم روزی یک قطره میشه ۴۰۰ واحد میچکونم رو غذاش

عزیرم یک قطره خیلی خیلی کمه🌸

زیر دو سال یک سیسی و بالای دو سال یک و نیم سیسی روزانه قطره لازم دارن(قطره هایی که هر سیسی چهارصد واحد هستن اینطور مصرف میشن)(قطره های با دوز متفاوت هم هستن ولی کمتر تو بازار دیده میشن)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیرم یک قطره خیلی خیلی کمه🌸 زیر دو سال یک سیسی و بالای دو سال یک و نیم سیسی روزانه قطره لازم دارن ...

قطره کیدتریفورت فقط باید یک قطره داده بشه. یک قطره شامل ۴۰۰ واحده تو همه داروخانه ها هم موجوده. اونیکه شما میگید قطره ویتامین آد هست که رایجه زیر ۲ سال به بچه ها میدن 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من مولتی ویتامین میدم.‌ ایمیونیس برای تقویت ایمنی .‌ترکیباتش شامل ویتامین D3هم میشه. برای ۳ سال هم‌ ...

ایمونیس دویست واحد ویتامین دی تو هر ده سیسی داره، برای تامین نیاز روزانه به شرطی کافیه که از قبل کمبود ویتامین دی نداشته باشه و تغذیه کودک خیلی خیلی خوب باشه

هر دو ماه یک کپسول پنجاه هزار از پایان دوسالگی مجازه(یعنی هرساله شش تا)

ایمونیس دویست واحد ویتامین دی تو هر ده سیسی داره، برای تامین نیاز روزانه به شرطی کافیه که از قبل کمب ...

خیر مجاز نیست من از متخصص اطفال پرسیدم یک روش تهاجمی برای بچه هاییه که فقر شدید ویتامین د دارن و فقط باید مدت کوتاهی مصرف بشه نه کودک عادی

کودک عمده نیاز ویتامین د رو تا پایان دوسالگی از قطره دریافت میکنه . بالای دوسال فقط دز maintenance  میگیره که ایمیونیس و شربتهای ویتامین موجود در بازار کافیه. 

کودک عمده نیاز ویتامین د رو تا پایان دوسالگی از قطره دریافت میکنه . بالای دوسال فقط دز maintenance&n ...

ممنون از اطلاعاتتون...میگم من میخام قطره  ویتامین دی و مولتی بگیرم...یا فقط مولتی کافیع؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیرم یک قطره خیلی خیلی کمه🌸 زیر دو سال یک سیسی و بالای دو سال یک و نیم سیسی روزانه قطره لازم دارن ...

منظورش روزي يه قطره چكونه عزيزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ممنون از اطلاعاتتون...میگم من میخام قطره  ویتامین دی و مولتی بگیرم...یا فقط مولتی کافیع؟؟

اگه درد پا داره مولتی ویتامین حاوی ویتامین د و کلسیم بهش بدید.

من هر شیشه ایمیونس که تموم میشه یه شیشه فروگلوبین( ویتامینهای ب و فولیک اسید و اصل کاری آهن) میدم همینطور تموم که شد مجدد ایمیونس و فروگلوبین گردشی. ‌

خیر مجاز نیست من از متخصص اطفال پرسیدم یک روش تهاجمی برای بچه هاییه که فقر شدید ویتامین د دارن و فقط ...

من هم از مركز بهداشت و هم از دوتا دكتر. با توجه به پوشش و سبك زندگي و تغذيه ما ويتامين دي نيازه. حالا اونايي كه مولتي ويتامين ميدن و داخلش ويتامين دي داره نيازي نيس اين كارو بكنن ولي اونايي كه بالاي دوسال مولتي ويتامين نميدن ( ودرستشم همينه) بايد مكمل دي رو به صورت قرص يا قطره بايد بدن (بالا هم اشاره كردم به خاطر درجه تابش آفتاب و سبك زندگي و تغذيه اي مون)
حالا من قصدم مخالفت با حرفاي شما نيس ولي مصرف روزانه ٤٠٠ iu با مصرف دو ماه يكبار ٥٠٠٠٠ تقريبا يكي در مياد زياد فرق ندارن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اگه درد پا داره مولتی ویتامین حاوی ویتامین د و کلسیم بهش بدید.  من هر شیشه ایمیونس که تموم میش ...

عزيزم شما بچه تون الان بالاي دوساله اينقد نبندش به مكمل. مولتي ويتامين زيادي عوارض داره جلو رشد مغزي رو تو مواردي ميگيره. تو اروپا زير دوسالم اصلا مولتي نميدن اونام فقط ويتامين دي ميدن برا بچه هاي سالم

اگه درد پا داره مولتی ویتامین حاوی ویتامین د و کلسیم بهش بدید.  من هر شیشه ایمیونس که تموم میش ...

ممنون میشه قیمتاشم بگید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

https://www.darukade.com/products/supplement-calcium-1020/syrup-calcifun-syrup-19939