2777
2789
عنوان

مامانم اسم منوخواب دیده بوده

198 بازدید | 9 پست

میگف وقتی تو رو حامله بودم خواب حضرت مریم رو دیدم قرار بوده اسم منو مریم بذاره ولی بچه یکی از فامیلامون ک اسمش مریم بوده فوت میکنه به احترام اونا یه چیز دیگه میذاره☹️☹️ 

همیشه باخودم میگم خدا اسم منو انتخاب کرده بوده اگه اسمم مریم بود شاید سرنوشتمم یه جور دیگه بود 

بنظر شما اسم ربطی به سرنوشت ادم داره؟ یا ن 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نه بابا 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

مامانم خ.اب دید دقیقا اسم مریم اسمم مریمه قرابود دیانا باشه ولی خب به خاطر خواب نبود حالا ازسرنوشت و بخت و تقدیرم اصلا راضی نیستم کاش اسمم همون دیانا بود 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
مامانم خ.اب دید دقیقا اسم مریم اسمم مریمه قرابود دیانا باشه ولی خب به خاطر خواب نبود حالا ازسرنوشت و ...

پس ربطی نداره

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
پس ربطی نداره

ن بابا نمیدونم هدف ازین خواب مسخره وی بوده میخواستن که من بدبخت شممم😠

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

ن ربطی نداره 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم