2777
2789

دیروز رفتیم چند دست سر همی سایز یک و دو گرفتیم و یه حوله و چنتا جغجغه شد دو ملیون  

لباس زیر صد بیس و سی تومن نداشت اصلا!

امروز خواهرم یه مغازه تو محله خودشونو رفته دیده، میگه سر همی هاش نصف قیمت اونجاس!

خدا نکنه یه جا اسم در کنه. انقدرم شلوغ بود که نگو. کالسکه هاشم هیچی تنوع نداشت

دنیا به کام دیویدشونه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی من یه بار الکی رفتم اونجا

چخبرهههه ماشالله هرکی خرید میکرد بالا ده میلیون بود

من یه جغجغه خریدم ازش ۵۳ تومن😂😂

میخوام برم عبدل آباد از اونجا وسیله بخرم

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

فقط برو احد تو عبدل آباد نسبت ب تمام تهران قیمتاش مناسب تره

پیج اینستا داره؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

والا من دیروز رفتم دو دست لباس نخ پنبه گرفتم هشت تا جغجغه تشک تعویض با این اسباب بازی پزشکیا شد سیصد ...

کجایی خواهرر؟؟

آدرس بده جای ارزونو🙄

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

نه اصلا.برو عبدل آباد کوچه احد  من اون هفته اونجا بودم خرید کردم عالی بود. تازه سیسمونی آقا سید ...

پیج اینستا داره؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

همین اقا بزرگ رفتم بنظرم هم تنوع داشت هم قیمتا خوب بود. 

عجیبه والا

سیصدتومن این همه😐