2777
2789
عنوان

آه.............چقد سخته......

609 بازدید | 21 پست
شوهرم کنارم زندگی میکنه ولی دلش با من نیست... خیلی حالم گرفته اس.... خیلی سعی کردم جذبش کنم ولی نشد.... دیگه نا امید شدم....
متنفرم از معشوقی که اسم هرزگی هایش را " آزادی" بگذارد... اسم نگرانی هایت را " گیر" و برای بی تفاوتی ه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا تا بحال با عشق زل نزده به چشمام و ازم تعریف کنه .... یا اینکه بگه دوسم داره حتی به دروغ...
متنفرم از معشوقی که اسم هرزگی هایش را " آزادی" بگذارد... اسم نگرانی هایت را " گیر" و برای بی تفاوتی ه
آدم باید خیلی تنها باشه که توی یه جای عمومی داد بزنه و از زندگیه خصوصیش حرف بزنه.... کارم شاید اشتباه باشه ولی اینجوری خالی میشم....
مهرگان جون من قبل از هر نشونه ای یه زن هستم... یه زن که خودمو برای زن بودن کامل میدونم... زنی نیستم که مردی مثل شوهر من بخواد برای خودش کم بدونه فقط یه جای کار میلنگه اونم نبودن عشقه بینمون.....
شوهرم روز اولی هم که میخواسته بیاد منو ببینه خودش میگه قصد ازدواج نداشته وای با دیدن من و شنیدن حرفام موافق به ازدواج میشه که اگه من اینو از اول میدونستم هرگز راضی نمیشدم
به کسی که یه زمانی دوستش داشته پایبنده هنوز.... خفه م کرده از بس آهنگهای تریپ غمگین میزاره و ادا درمیاره....
انگار اینجا هم کسی نمیخواد به حرفام گوش کنه..... دارم میرم..... از همتون ممنونم.....