2777
2789
عنوان

دعواااا😖

119 بازدید | 12 پست

بچه تو تاپیک قبلم توضیح دادم که من برای مراسمم آرایشگاه اینارو انتخاب کردم و بااین حال خواهرشوهرم میگه نه باید آرایشگاه که من میگم بری و لباست به سلیقه ما باشه کارارایشگری که من میگم بهتره و اینا ولی من آرایشگر خودمو دوست دارم اون سبک میکاپ دوست دارم بعد پیش جایی که خودم میگم از شهرای اطرافم میان پیشش مگه میشه کار اوکی نباشه چیکار کنم صبحی هرچی باروی خوش گفتم آخرش دعوا راه انداخت😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو💩خوریش ب تو نیومده من هرجایی ک دلم بخواد میرم 

بهش بگو من ی بار قراره عروس بشم و دوست دارم خودم برای خودم تصمیم بگیرم حالا چ خوب چ بد ب تو ربطی نداره 

حالا ک دعوا شده پا پس نکش الان جلوش رو نگیری بعدا دیگه نمیتونی سرش رو از تو. ک* و* ن. زندگیت بکشی بیرون 

ببخشید خیلی عصبی شدم دیگه

بگو💩خوریش ب تو نیومده من هرجایی ک دلم بخواد میرم  بهش بگو من ی بار قراره عروس بشم و دوست دارم ...

عزززیییزززمم ❤️آره من گفتم من یه بار عروسی میگیرم اون شب شب جشن منه من عروسم من مراسممه دوست برم جایی که خودم میخوام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز