2821
2789
عنوان

دلتنگ بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 51 پست
دلم واسه بچم تنگه منم تا حالام هرچی کشیدم تحمل کردم به خاطرش

عزیزم منم تحمل دوری بچه هامو نداشتم وگرنه نمیموندم بخدا خسته ام همش غر 

همش الکی گیر میده ازم عیب و ایراد میگیره غرورم له شده

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کتکم زد منم کتک زدم اینقد فریاد زدم توخیابون همه اومدن گفتم خودمو میکشم اگ بچمو ازم بگیری دلم خنگ شد ...

لعنت به همچین مردایی که با دل مادر بچه شون همچین کاری میکنن😔😔😔

ریپ بزن کامنتامو من عاشق اینم که کامنتامو ریپ بزنید🥺هندونه خوشمزه ترین میوه ی دنیا😋🍉

متاسفم ک اینو میگم ولی با توجه به تاپیکعای قبلیت باید بگم که این زندگی نیس ک شما دارین 😣

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
😔😔😔

عزیزم غصه نخور خدا با توعه...نگران نباش 

سعی کن آروم باشی و یع تصمیم درست بگیری

ریپ بزن کامنتامو من عاشق اینم که کامنتامو ریپ بزنید🥺هندونه خوشمزه ترین میوه ی دنیا😋🍉

لعنت به همچین مردایی که با دل مادر بچه شون همچین کاری میکنن😔😔😔

اگ میزد جایمو میشکوند حتماازش شکایت میکردم حیف درحد صورتی اینا بود ترسید بزنه به موقعش ادبش میکنم گاهی موقعه ها سلیطه بازی خوبه 

اگ میزد جایمو میشکوند حتماازش شکایت میکردم حیف درحد صورتی اینا بود ترسید بزنه به موقعش ادبش میکنم گا ...

اره خوب کردی والا..‌دردش چیه آخه؟؟؟

دارم از غصه میمیرم انقدر گریه کردم پاره ی جگرمه

خیلی سخته آخه بعضی مادرها مهم نیست براشون زیاد ،اما من و شما دل نداریم طوری نیست چیکار کنیم مجبوریم بخاطر بچه تحمل کنیم 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
خیلی سخته آخه بعضی مادرها مهم نیست براشون زیاد ،اما من و شما دل نداریم طوری نیست چیکار کنیم مجبوریم ...

من خیلی وابستش هستم بدون اون خیلی سخته برام اونم فکر نکنم بچه به من بده

من خیلی وابستش هستم بدون اون خیلی سخته برام اونم فکر نکنم بچه به من بده

اره اون کثافت با بچه اذیتت میکنه و شک نکن تو هم اذیت میشی ،درسش چی کی کمکش میکنه؟؟

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم