2821
2789
عنوان

دلتنگ بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 51 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای ننه بمیرم براش الان برا کی لوس شه ،خدایا بچه ها گناه دارن کاش میزاشتی بزرگ تر بشه بعد میرفتی حداقل ۱۵ سالش میشد 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

وای خدا کمکت کنه گلم 

منم فقط واسه خاطر بچه هامه موندم 

وگرنه یه لحظه هم با این مرد نمیتونم زندگی کنم 

بهم میگه دشمن منی تو 

فقط دارم الکی خرجتو میکنم اونم فقط خرج شکممو میده هیچی واسم دیگه نمیخره

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
الهی قربونش برم انقدر کتکم زد نتونستم درست تصمیم بگیرم

خدایا من فک میکنم آتیش میگیرم ،قربون چشاش برم برگرد گناه داره افتخار کن به خاطرش برگشتی و کتک خوردی طوری نیست چاره نداری 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

تاپیکاتو خوندم چه کشیدی خواهر بمیرم برا دلت... چیزی نمیتونم بگم واقعا جز اینکه برا خودت و دلت دعا کردم و صلوات فرستادم 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش