2789
عنوان

موخوره خره😐✋

72 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

کسی راهکاری برای کم کردی یا جلوگیری از موخوره بلده که خودشم امتحان کرده باشه؟

من چند تا روش خوندم اینجا اما نمیدونم کدومشو انجام بدم:حنا؛روغن زیتون؛وازلین؛تخم مرغ

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.

نوک گیری کن خب

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
نوک گیری کن خب

نوک گیری هرماه میکنم

ولی خیلی بالا رفتن 

دلمم نمیاد موهامو کوتاه کنم

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.

منم دارم ولی راهی نرفتم که نتیجه بده 

روغن زدم ولی به طور مرتب نزدم 

خشکی مو شنیدم موخوره ایجاد میکنه 

و اینکه روکش بالشتتو باید بشوری حداقل هر هفته 

دیگه این چیزا 

ولی بهترینش برای موخوره کوتاهیه بعد موخوره البته 

قبلش راهی که نتیجه داده باشه ندانم☹

یک پیجی هست راهکار طبیعی زیاد میگه خواستی نگاه کن sogand_hair همچین چیزی 

منم موهام تا رونم میرسید واسه موخوره پسرونه زدم☹️الانم ک اومده تا کتفم باز موخوره زده

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
منم دارم ولی راهی نرفتم که نتیجه بده  روغن زدم ولی به طور مرتب نزدم  خشکی مو شنیدم موجور ...

ممنونم🌼😍

منم موهام تا رونم میرسید واسه موخوره پسرونه زدم☹️الانم ک اومده تا کتفم باز موخوره زده

منم میترسم کوتاه کنم بعد دوباره بزنه😢