2777
2789
عنوان

صرفا درد و دل

65 بازدید | 3 پست

اونقدر کسیا ندارم که باهاش درد و دل کنم مجبورم اینجا بگم تا سبک شم  اونقدر دلم گرفته ام که دیگه گریه ام اروم نمیکنه منا  خودم یه مادرم  نمیتونم بین بچه هام فرق بزار پس چطور یه ادم این قدر فرق میزاره ، توی دوران مجردیم میخواست من زودتر ازدواج کنم حتی براش مهم نبود که با کی ازدواج میکنم حتی حاضر بود با یه معتاد و مرد ۴۰ ساله ازدواج کنم 

من همه جوره براشون هر کار میکردم چقدر غضه و حرص خوردم اما تهش راضی به مرگم  هست !(: یا من بچه واقعیش نیستم یا.... 

والدین سمی وجود دارن عزیزم پذیرش این موضوع حالتو بهتر میکنه ازشون فاصله بگیر و بذار به حساب اینکه مشکلات روحی دارن چون  ادم نرمال با بچش اینطور رفتار نمیکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برااین تاپیکم گزارش بزنین؟ هرکی زد بگه براش صلوات بفرستم https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7401935&slug=دعا-کنین-بابام-بمیرهحالم-بهم-میخوره-بگم-بابام&postId=211026569

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳]