2777
2789
عنوان

شوخی بی جای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خودتم عجیبی که برگشتی میگی اخلاق نداره. میگفتی اگرچه چی؟ یه مادرشوهرت هم جا داشت میگفتی حالا شم ...

اخه قبلن گفته بود اخلاق نداری دستپخت داری

من نمیتونم کلکل کنم اخه خیلی ادمای بی ازارین تو این یکسال عقد هیچ بی احترامی نکرده ولی نمیدونم رو چ حساب اینو گف البته مطمعنم منظور نداشته ولی نمیدونم باید گله کنم ازشون یا ن

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
اخه قبلن گفته بود اخلاق نداری دستپخت داری من نمیتونم کلکل کنم اخه خیلی ادمای بی ازارین تو این یکسال ...

اونم گفته باشه نباید پیش بقیه بگی. بی آزارم باشه حرفشو دوس نداشتم. مادرشوهر منم اینطوریه. ظاهرا خوبه باهام اما یهو یه چی میگه. نمیدونم من بودم با خنده میگفتم حالا اشکال نداره شما از هنراتون به منم یاد بدین. البته من کلا هنرمندم به من نمیتونن بگن اینو خخخخ

اونم گفته باشه نباید پیش بقیه بگی. بی آزارم باشه حرفشو دوس نداشتم. مادرشوهر منم اینطوریه. ظاهرا خوبه ...

نمیدونم چیکار کنم ب شوهرم بگم یا ن ولی از ادم دوسداشتنی مثل ایشون بعید بود منم اخه هنوز سنم اونقد نیس ک بی هنر مونده باشم

نمیدونم چیکار کنم ب شوهرم بگم یا ن ولی از ادم دوسداشتنی مثل ایشون بعید بود منم اخه هنوز سنم اونقد نی ...

ول کن بابا یا باید همون جا با خنده یه چیزی میگفتی یا دیگه ول کن برا یه حرف انقد حرص نخور. من نمیدونم ارتباطتون چطوریه اگه شوهرت حرف گوش کن و هماهنگه آره بهش بگو خوشم نمیاد حتی به شوخی بگی این حرفا رو جلو دیگران

😂😂😂😂

آخ که من جات سوختم

حرف دوستمون خیلی قشنگه

یادت باشه بخاطر بسپاری تو موقعیاتای مشابه بگی

اگرچه دستم نمک نداره

بذار یاد بگیره شوهرت باید قدردان باشه 

دوراز جوتش کور نبوده که، می‌رفته یه دختر هنرمند میگرفته

اینجور آدما بعدا تو زندگی کلی مقایسه و تحقیرت میکنند

نذار برای شادی جمعشون تو رو تحقیر کنند، الان جلوشون واینسی یه عمر باید حرص بخوری دور از جونت

👀
ول کن بابا یا باید همون جا با خنده یه چیزی میگفتی یا دیگه ول کن برا یه حرف انقد حرص نخور. من نمیدونم ...

بهش گفتم معذرت خاس

آخ که من جات سوختم حرف دوستمون خیلی قشنگه یادت باشه بخاطر بسپاری تو موقعیاتای مشابه بگی اگرچه دست ...

چون تا الان رفتار بدی بام نداشتن یکم منگ شدم ازین ب بعد هواسمو بيشتر جم میکنم