2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

122 بازدید | 6 پست

من تنبلی تخمدان دارم ولی دوره هام طولانی مدت نبود 24 روزه بود، رفتم دکتر روزی 3 تا متفورمین و یه نصفه مجسترول میخورم سره 16 روز پریود شدم و الان 7 روزه خونریزیم حتی یذره هم کم نشده، بنظرتون طبیعیه؟؟؟؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
نه برید دکتر طبیعی نیست

رفتم بخدا چیز خاصی نگفت فقط گفت داروهاتو همینجور ادامه بده

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترتو عوض کن آزمایش هورمونی دادی؟؟؟

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
دکترتو عوض کن آزمایش هورمونی دادی؟؟؟

آره دادم مشکلی نداشتم فقط سونو انجام دادم تخمدان چپم کیست فولیکولی داشت

آره دادم مشکلی نداشتم فقط سونو انجام دادم تخمدان چپم کیست فولیکولی داشت

من یه بار اینجوری شدم هورمون پرولاکتینم خیلی باله بود دکتر قرص داد خوب شدم ولی به نظرم برو یه دکتر دیگه

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
من یه بار اینجوری شدم هورمون پرولاکتینم خیلی باله بود دکتر قرص داد خوب شدم ولی به نظرم برو یه دکتر د ...

من پرولاکتینم خوب بود