2777
2789
عنوان

شپش👾👾👾👾

180 بازدید | 7 پست

بچها تورو خدا بگید چکار کنم ، خاهر و بچش شپش دارن دوماهی میشه هرکار میکنن خوب نمیشن حالام کل خانوادم گرفتن ....صبح پاشدم دوتا بزرگ تو سر بچه کوچیکم دیدم چکار کنم🤮🤢😥😰😰

شاپمو شپش خیلی جوابه اگه هرروز بشوری و شونه بزنی 

چطو دوماه تحمل کردن اخه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدررر شپش زیاد شده 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
شاپمو شپش خیلی جوابه اگه هرروز بشوری و شونه بزنی  چطو دوماه تحمل کردن اخه

اول اینکه از بدنتون و موهاتون و حموم و دسشویی شروع کنین با اب داغ حموم دسشویی رو بشورین لیف و شونه و کلیپس  و کش مو همه رو دور بندازین.شامپو لیندان یک درصد بگیر همه توووون حتی اگه مرد و پسر دارین توی خونه اول موهاتونو شونه کنین بعد طبق دستور عملش شامپو رو بزنین بعد شستشو باهمون شونه های مخصوص خودش موهاتونو شونه کنید.اینم بگم موهاتونو حتما کوتاه کنین تا زودتر تخلیه بشه از شپش. یه اسپری ضد شپش مخصوص لباس و ملحفه هست بگیرین اول از لباسایی شروع کنین اسپری کنین که کمتر استفاده میکنین ازش بعد لباسای جلو دستی و رخت خوابتونو اول با اب جوش بشورین میتونین اینکارو با لباسشویی هم انجام بدین بعد اسپری کنین.

شامپو زدن  سرکه  روغن چایی  نمک باز خوب نشدن

راهش فقط کوتاه کردن پسرونست من تو بارداری این اتفاق برام افتاد اولاش  نمیدونستم این چیه فکر کن 😂وقتی فهمیدم 😱😫😔😭اینجوری شدم بعد تو نت تحقیق کردم دیدم همه روشها زمان بره و منم تا اون موقع نابود میشم تا اینا از بین برن سریع موهامو به دست قیچی دادم واز دستشون راحت شدم 

🖤وطنم🖤