2821
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

434 بازدید | 19 پست

خانوما کسی هست پیرسینگ ناف انجام داده باشه 

دچار مشکل نشدید 

درد داره؟ 

به چه مراقبت هایی نیاز داره که عفونت نکنه 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

میترسم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
میترسم

انجام ندادی؟ 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خاله من انجام داده خودمم دوس داشتم ولی خب ترسیدم میگ عفونت نکرد فقط باید مراقب باشه پرسینگش ازین اویزونیا مباشه شلوارو لباس بهش گیر کنه کشیده میشه درد داره باید تمیز نگهش داری و بعد یمدت دیگ عادی میشه ولی من باز میترسیدم چون بدنا فرق داره

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
این همه جا چرا ناف اخه 🙁🙁🙁🙁

خیلی خوشگله آخه 

میشه اگه کسی جواب داد منم لایک کنی؟ و لطفا بگه که چطوری انجامش میدن 

بله حتما

خاله من انجام داده خودمم دوس داشتم ولی خب ترسیدم میگ عفونت نکرد فقط باید مراقب باشه پرسینگش ازین اوی ...

دارویی چیزی مصرف کرد تا خوب شد؟ 

بعد اینکه تو آرایشگاه انجام داد یا دکتر 

نمیخوام ناراحتت کنم، ولی خب ممکنه عفونت کنه  بعدشم جاییه که اصلا معلوم نمیشه، یعنی توی دید نیس ...

منم بابت همون عفونت کردنش نگرانم که پرسیدم 

ولی خب دوس دارم کاری به جلب توجهش ندارم خودم دلم میخواد 

خیلی درد داره

نافتو یه لحظه بگیر تو دستت فشار بده ببین چقد دردت میاد

من انجام دادم برام پماد بی حسی زدن و با یه سوزن شبیه سوزن سرم سوراخ کردن

اومدم خونه بعد از گذشت دو هفته و با تحمل درد و مواظبت بازم عفونت کرد جوری که وقتی دراز میکشیدم دیگه نمیتونستم بلند بشم باید عین کسایی که سزارین شدن یکی منو میگرفت بلند میکرد انقد که درد میکرد آخرش حلقه رو با بدبختی درآوردم و بعد از چند روز سوراخش بسته شد

به نظر من نکن خیییییلی اشتباهه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خیلی درد داره نافتو یه لحظه بگیر تو دستت فشار بده ببین چقد دردت میاد من انجام دادم برام پماد بی حس ...

یعنی تا این حد درد داره؟ 

یعنی تا این حد درد داره؟ 

آره بابا

هم ناف هم غضروف گوش

این دوتا خیییییلی درد دارن پدر آدمو درمیارن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز